h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1830 عنوان ی مشاعـره مون نشـه 961 بازدید | 130 پست علاقـس دیگـه ! کاریشمـ نمیشه کرد .!دونفـری مشاعره داشته باشیمـ .بعد از شروع یارگیری کنید.!ز دست دیده و دل هر دو فریاد که هر چه دیده بیند دل کند یاد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! 1404/08/16 | 18:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 933 دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
دختر_دیوانه عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4505 دوش چه خوردهای دلا؟ راست بگو نهان مکنچون خَمُشان بیگنه، روی بر آسمان مکن اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6416 😐😐😐😐😐😐تو چرا از سایت بیرون نمیری که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2407 دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند استخدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
_chica عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 5500 دوستی با هرکه کردم زد ب قلبم خنجری اشیان هرجا ک رفتم شد نصیب دیگری ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1830 دلا تا کی در این زندان فریب این و آن بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 3525 دلآرام تویی، ای جانِ شیرینِ دلآرامجانم به فدای تو، که آرامِ دلی، نام استندبایِ حاجی🙌🏼
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1830 دوش چه خوردهای دلا؟ راست بگو نهان مکنچون خَمُشان بیگنه، روی بر آسمان مکن نابرده رنج گنج میسر نمی شود مرد آن گرفت جان برادر که کار کرد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
قارقروت عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 4028 دل هر ذره را که بشکافیآفتابیش در میان بینی میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️🩹
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1830 دو نفر دو نفر یارگیری کنید ... هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
دختر_دیوانه عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 4505 نابرده رنج گنج میسر نمی شود مرد آن گرفت جان برادر که کار کرد در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
sadafiiiiiirt عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 933 یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور روز اول که دل من به تمنای تو پر زد چون کبوتر لب بام تو نشستم به تو من سنگ زدی من نرمیدم نگسستم باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم با تو گفتم حذر از عشق ندادم سفر از پیش تو هرگز نتوانم نتوانم باز باران بی ترانه بی بهانه ✨
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2407 در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی یا رب این آتش که بر جان منستسرد کن زان سان که کردی بر خلیل
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1830 در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی یکی روبهی دید بی دست و پای فرو ماند در لطف و صنع خدای هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!