گول ؟ منظورت دروغ بافی پسراست؟ بله پسرا اینقدر با وعده و وعید و قول ازدواج و این اراجیف دخترا رو گول ...
پرستوی قطبی بارها و بارها خواستگارشو امتحان می کنه . پرستوی نر بارها و بارها براش ماهی می گیره و می آره . پرنده ی ماده ازش می گیره و می اندازه داخل آب بعد چند لحظه . تا ببینه چقدر مسر هست اش . .... اما دخترها ...
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جز پاس کزدن توپ تو زمین دخترا و انگشت اتهام گرفتن به سمت دخترا دیگه چی تو زندگی تون یاد گرفتین؟؟؟؟
پسرها مثل دخترها تک بعدی نیستند برای انتخاب جفت . وقتی این همه دختر که راحت ... خوب همه که وجدان ندارند و به یکی اکتفا نمی کنند . اما پسر خوب هم کم نداریم
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
نه من خودم اصلأ قبول نمیکنم ولی جامعه خراب شده دیگه حقیقت همینه دخترا خیلی خودشون خوار و خفیف پسرا ...
عزیزم وقتی خودت قبول نمیکنی یعنی میدونی رفتار و درخواست اشتباهیه پس نباید بگی بهشون حق میدم اتفاقا همین حرف شما پروشون میکنه که اوکی ما هرجور باشیم هرچقدر رفتار اشتباه از ما باشه آخرش حق با ماست ...