2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینجوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 73 پست
گول ؟ منظورت دروغ بافی پسراست؟ بله پسرا اینقدر با وعده و وعید و قول ازدواج و این اراجیف دخترا رو گول ...

پرستوی قطبی بارها و بارها خواستگارشو امتحان می کنه . پرستوی نر بارها و بارها براش ماهی می گیره و می آره . پرنده ی ماده ازش می گیره و می اندازه داخل آب بعد چند لحظه . تا ببینه چقدر مسر هست اش . .... اما دخترها ...

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
منظورت از اینکه حق میدم بهشون چیه؟ یعنی اگر برای همچین موضوعی بیاد سمتت یا ی هدیه هرچقدر کوچیک و ارز ...

نه من خودم اصلأ قبول نمی‌کنم 

ولی جامعه خراب شده دیگه حقیقت همینه دخترا خیلی خودشون خوار و خفیف پسرا کردن 

وقتی خودمون ارزش خودمون رو ندونیم انتظار نباید داشته باشی اون گرگ صفتا بدونن

دیگه تربیت خانواده های ایرانی هم نوبره

از. جمله داداش خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خودم اصلأ قبول نمی‌کنم ولی جامعه خراب شده دیگه حقیقت همینه دخترا خیلی خودشون خوار و خفیف پسرا ...

ولی به نسبت این دخترا تو جامعه یک درصد مردسالم هم نداریم

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
جز پاس کزدن توپ تو زمین دخترا و انگشت اتهام گرفتن به سمت دخترا دیگه چی تو زندگی تون یاد گرفتین؟؟؟؟

پسرها مثل دخترها تک بعدی نیستند برای انتخاب جفت . وقتی این همه دختر که راحت ... خوب همه که وجدان ندارند و به یکی اکتفا نمی کنند . اما پسر خوب هم کم نداریم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

الان دیگه شاهد هستیم دخترا چقدر سن پایین دارن ازدواج میکنن از بی هدفی 

همه چیز شده ظاهرا شده رل کراش اکس نکس 

دنیا بوی تعفن گرفته ادمای درست حسابی دیگه جایگاهی تو این دنیا ندارن 

دخترای پر تلاش فقط طبق ظاهر قضاوت میشن نه دستاورد ها

اندازه یه پرنده ام جربزه ندارین پرنسسا😂😂

....

نه من خودم اصلأ قبول نمی‌کنم ولی جامعه خراب شده دیگه حقیقت همینه دخترا خیلی خودشون خوار و خفیف پسرا ...

عزیزم وقتی خودت قبول نمیکنی یعنی میدونی رفتار و درخواست اشتباهیه پس نباید بگی بهشون حق میدم اتفاقا همین حرف شما پروشون میکنه که اوکی ما هرجور باشیم هرچقدر رفتار اشتباه از ما باشه آخرش حق با ماست ...