2777
2789
عنوان

جدا شدیم باید قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 62 پست
گوه خوردم واقعاً پشیمونم

ي ذره عزت نفس داشته باش نميدونم تاپيكت واقعيه يا داري ما رو حرص ميدي 😵‍💫 انقد ب خودت بد و بيراه نگو همين ما ميگيم بسه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخندین و بگین تا از ناراحتیم کم شه 😭😂

اسی همین که ناراحتیم خنده داره😂😂😂

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

الان فردا میگه دخترهای ایرانی میفتن دنبال من😂

راست میگه اسی ابرومونو بردی🤣🤣

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

بابا توروخدا اینا رو آدم حساب نکنین نمی بینی چه دمی درآوردن برا ایرانیا هر جا میشینن میگن ما پول میدادیم دختراشون و میبردیم خونه یه پسر کور کچل خودمون صد شرف داره به این بوگندوا  

من مثل  بقیه کاربرا، اون اقا رو مسخره و تخریب نمیکنم؛ بهرحال اونم انسان هست و کرامت انسانی داره؛ ولی واقعا رابطه ی نامعقولی بوده و هست! الان دو نفر از دوتا استان مختلف نمیتونن تفاوت فرهنگی بین خودشون رو هضم کنن،اونوقت چطور با یه مرد از یه کشور دیگه رفتی تو رابطه عزیزم!!!!؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
بابا توروخدا اینا رو آدم حساب نکنین نمی بینی چه دمی درآوردن برا ایرانیا هر جا میشینن میگن ما پول مید ...

هیچ پسری ارزش نداره هیچ پسری هر روز باید اینو به خودمون یادآوری کنیم