2777
2789
عنوان

دندون ندارم

12985 بازدید | 48 پست

بچها من تموم دندونام یا روکشن یا عصب کشی که باید روکش بشن الان چندتا دندونام بخاطر اینکه پوللش تا اومده جور شه که رو کش کنم کنده شده و کشیدم و فقط یه اسیاب دارم البته ظاهر جلو دتدونام خوبه و دارم ولی اخریا رو ندارم نمیتونم حتی ادامس بخورم البته تازه کنده شده. پول ایمپلنت ندارم تو نت خوندم دندونی دو نیم از کجا بیارم ایمپلنت کنم.سی سالمه برم دندون تیکه ای بزارم دوست  ندارم چیکار کنم اخه تو این جوونی دوندون بزارم.بخدا مسواک میزنم ولی از بچگی تو دندون پزشکی بودم .جنس دندونام از اول بد بود کسی نیست مثل من باشه راهکار بده 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

من مسواک نمیزنم ولی خداروشکر تاحالا که 25 سالمه یه دندون خراب یا پوسیده نداشتم😁😂

خمیر دندون دوس ندارم

از نخ دندون و دهان شویه استفاده میکنم

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلن تا وقتی پول دستتون بیاد دندون تیکه ای بزارید تا استخوان زیر دندونا تحلیل نره وتا بعد ایمپلنت بزارید 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

تیکه ای بزن دیگه .عادت میکنی وگرنه فردا فکت می‌خوابه دیگه تیکه ای هم لق میزنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

منم دو تا دندون خراب اون ته دارم پول ندارم درستش کنم لعنت به بیکاری و بی پولی😢

از این قالبی های مصنوعی چرا نمیزاری؟

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟
من مسواک نمیزنم ولی خداروشکر تاحالا که 25 سالمه یه دندون خراب یا پوسیده نداشتم😁😂 خمیر دندون دوس ن ...

خوشش ب حالت 

یعنی اثلا مسواک نزدی

من ی شب مسواک نزنم دن دونم زرد  میشه 

جنس د ندونام افتضاح 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

ایمپیلنت دونه ای ۳ تومنه! یک و نیم برا کار جراحیش و کاشت میله، و یک و نیمم برا دکور و روکشش

الهی بگردم منم اینجوریم  . در آستانه سی سالگی یه دندون سالم تو دهنم نیس.

ببخشید این و میگم ولی باید پولشو یه جوری جور کنی. من کار پیدا کنم وام میگیرم خرج دندونم میکنم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
خوشش ب حالت  یعنی اثلا مسواک نزدی من ی شب مسواک نزنم دن دونم زرد  میشه  جنس د ندون ...

زردچوبه و روغن نارگیل و نمک دریایی رو مخلوط کن و هر ماه یه بار با مسواک بزن به دندونت

سفید سفید میشه

هروقت موز میخوری با پوستش رودندونات بکش اونم سفید میکنه

میدونی من مسواک نمیزنم چون وقتی خمیردندون به دندونم میزنم ؛ دندونام تیرمیکشن

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...