2777
2789
عنوان

دندون ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12985 بازدید | 48 پست
سلام تیکه ای یعنی چی؟ متحرک منظورته؟ برش میداری دوباره می گذاری؟ اینو میگی؟

بله همین .که یه تیکه به دندونای دیگه چفت میشه و شبا میتونی دربیاری

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
زردچوبه و روغن نارگیل و نمک دریایی رو مخلوط کن و هر ماه یه بار با مسواک بزن به دندونت سفید سفید میش ...

شما باید خمیر دندون ضد حساسیت بزنی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مسواک نمیزنم ولی خداروشکر تاحالا که 25 سالمه یه دندون خراب یا پوسیده نداشتم😁😂 خمیر دندون دوس ن ...

خخخخ.ببین احتمالا ظاهر دندونات سالمه .یه دفعه دیدی ضربه فنیت میکنن.

ایمپیلنت دونه ای ۳ تومنه! یک و نیم برا کار جراحیش و کاشت میله، و یک و نیمم برا دکور و روکشش الهی بگ ...

خیلیه دونه ای سه تومن از کحا بیارم اخه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
خیلیه دونه ای سه تومن از کحا بیارم اخه

نمی دونم . منم موندم خودم ولی هرجوری شده باید درستشون کنی دیگه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
من مسواک نمیزنم ولی خداروشکر تاحالا که 25 سالمه یه دندون خراب یا پوسیده نداشتم😁😂 خمیر دندون دوس ن ...

الان اومدی اینجا پز بدی

بنظرم باشون بساز حالا از این مصنوعی ها هم که بزاری حالت نمایشی داره کسی که متوجه نمیشه

جلو دندونام نیست که آسیابی ندارم نمیتونم درست چیزی بخور ادامس که اصلا

برو این مراکز آموزشی دندانپزشکی شهرتون اونجا برات با هزینه کم ایمپلنت میکنن کارشون هم خوبه دانشجوها ...

مطمینی انجام میدن ؟اخه اینجور کارا که هزینه بالایی داره رو انجام نمیدن اینطوری

ایمپیلنت دونه ای ۳ تومنه! یک و نیم برا کار جراحیش و کاشت میله، و یک و نیمم برا دکور و روکشش الهی بگ ...

یعنی میگی تیکه ای نزارم صبر کنم پول دستم بیادایمپلنت کنم؟شوهرمم میگه صبر کن تا یسال دوسال دیگه جور میکنم برو ایمپلنت کن

یعنی میگی تیکه ای نزارم صبر کنم پول دستم بیادایمپلنت کنم؟شوهرمم میگه صبر کن تا یسال دوسال دیگه جور م ...

منظورت از تیکه ای چیه؟ دندون مصنوعی تیکه ای رو میگی؟

ببین آره. ایمپلنت اصلا خراب نمیشه و مادام العمره. سه تومن سه تومن جم کن. دونه دونه ببر درستش کن. ایمپلنت خودش دو مرحله س. اول جراحی میکنی با یک و نیم و ۶ ما حداقل زمان میبره تا ببری برا روکش و کامل سازیش. سه تومن جمع کن برا شروع. برو برا جراحی. جراحی که کرد بعد از چن ماه برو برا تکمیلش (ینی زودتر هم بخوای نمیشه چون روال کار خداقل ۶ ماه پس از جراحیه که توصیه اکید دکتره)

بعد دوباره ۳ تومن جم کن برو برا بعدی. بخش خوب کار اینه که مطمعنی دیگه خراب نمیشه و دائمیه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

من دوتا از دندونام ایمپلینت شده .. یکیشونم پر کردم  .. فرق ایمپلنت با دندون مصنوعی که میگین چیه ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خخخخ.ببین احتمالا ظاهر دندونات سالمه .یه دفعه دیدی ضربه فنیت میکنن.

نه مطمئنم

جاریم دندان پزشکه

میرم پیشش واسه چک کردن

خودش هنگه که چطور دندونام اینقد سالمن

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...