2777
2789
فقط وقتی قهر میکنی باهاش جوجه میخره؟خوب میخواد زود آشتی کنی. یا از لج اینکار و میکنه. شما هم غذای خو ...

من غذا میپزم برای خودم 

از لج که ینی تو پول نداری منم آدم حسابت نکردم فقط خودمو بچه‌هام الانم سه‌تایی رفتن خرید لباس 

بعد برای من عید لباس خریده همونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مردک بدجنس تا میبینه قهرین میره جیگر میخره؟؟پیامک بده بهش بگو برای تربیت بچه هامون بده که ببینن ...

مامانش گفته خونه غذا نخور زنت سم میده بهت اونم نمیخوره میره کباب میخره میاره تازه ازش شکایت کردم منتظرم ابلاغیه بیاد

مامانش گفته خونه غذا نخور زنت سم میده بهت اونم نمیخوره میره کباب میخره میاره تازه ازش شکایت کردم منت ...

خدا بهت صبر بده 

توی دادگاه رفتین قبلش چند تا نفس عمیق بکش 

و ریلکس کن .

دوستم شوهرش مثل شوهر تو بود قبل دادگاه کلی ریلکس میکرد

میگفت میخوام آروم باشم بتونم از خودم دفاع کنم

شوهرش تو دادگاه شروع میکرد مظلوم نمایی و متهم کردن زنش.اما دوستم متین و موقر و با منطق بالا جواب قاصی رو میداد

خدا بهت صبر بده توی دادگاه رفتین قبلش چند تا نفس عمیق بکش و ریلکس کن .دوستم شوهرش مثل شوهر تو بود قب ...

اره کلی استرس دارم آخه شوهرم خیلی سر زبون دار تراز منه ....البته ۱۲ ساله زنشم ۱۰ سال تریاک می‌کشید این دوسال آخرو نمیدونم