2777
2789
اره کلی استرس دارم آخه شوهرم خیلی سر زبون دار تراز منه ....البته ۱۲ ساله زنشم ۱۰ سال تریاک می‌کشید ا ...

ببین روز دادگاه یه خوراکی ارام کننده ذهن مثل بستنی بخور

ریلکس کن

بعد جلوی آینه حرفای مثبت راجع به خودت بگو مثلا بگو من قوی هستم آرام و متین و متطقی و موفق

مثلا جلوی آینه روشویی که شوهرت نفهمه

اینا روحیه ات رو بالا میبره

و با منطق پیش میری

وقتی اون حرف میزنه متین وموقر و قوی بایست تو دادگاه و حرفشو قطع نکن  بعد که تموم شد شروع کن به گفتن حقایق

وقتت رو با دفاع از خودت تلف نکن یک دفاع کوتاه و مختصر بکن و بعد شروع کن به بیان کامل خصوصیات بد اون

شوهر دوستم یک جلسه دادگاه نذلشته بود دوستم یک کلمه از خصوصیات شوهره بگه

فقط میگفت تمام وقتش رفته بود برای دفاع از چرندیاتی که علیه دوستم گفته 

مثلا ممکنه اتهام بزنه سم میریزه با مردا رابطه داره

تو خیلی قوی و متین و محکم بگو متاسفانه اینا توهمات و بد بینی تو هست و من پیش خدا سرم بالاست 

و تمام 

و بعد شروع کن اتهامات اونو بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید سوال میکنم یعنی برای خونه چیزی نمیخره ؟شما چی میخورید؟یعنی هرروز غذای بیرون میخره یا وق ...

چراتوخونه همه چی هست مادرش بهش گفته توخونه غذاخوری زنت بهت سم‌میده شام ناهار اونجام میره از بیرونم غذا میخره 

ببین روز دادگاه یه خوراکی ارام کننده ذهن مثل بستنی بخورریلکس کنبعد جلوی آینه حرفای مثبت راجع به خودت ...

اره باید همین کارو کنم شایدم قاضی ظاهرشون ببینه بفهمه چندین ساله طولانی اعتیاد داشته ...

اره باید همین کارو کنم شایدم قاضی ظاهرشون ببینه بفهمه چندین ساله طولانی اعتیاد داشته ...

خیلی زرنگ باش این ادمای بدبین حتی تقصیر اعتیادش هم میندازه گردن تو

اماده باش و حرفاتو اماده کن

زیاد با اتهاماتی که میزنه وقتت رو نگیر .فقط کوتاه از خودت دفاع کن 

و بعد شروع کن خصوصیات بدش رو گفتن

حتی اون قضیه جیگر رو بگو که قاصی بفهمه اون چه قدر عوضیه

خیلی زرنگ باش این ادمای بدبین حتی تقصیر اعتیادش هم میندازه گردن تواماده باش و حرفاتو اماده کنزیاد با ...

من آنقدر مشکلاتم زیاد بوده که فراموشی گرفتم بخاطر همین شروع کردم هردفعه که ی چیز یادم میفته مینویسم توی دفتر تا رفتم دادگاه قبل جلسه مرور کنم ....آره همیشه میگه من معتادش کردم ولی اینو من معتاد کردم برادراش یاپدرو مادرش که همه تریاک میکشن چی 

من فقط از ی چیز میترسم چندباری بهش فحش دادم و صدامو ظبط کرده 

من آنقدر مشکلاتم زیاد بوده که فراموشی گرفتم بخاطر همین شروع کردم هردفعه که ی چیز یادم میفته مینویسم ...

اونو اگه دادگاه پخش کرد نترس

بگو وقتی تهمت میزنه و یا رفتار ناجور نشون میده و منو خشمگین میکنه خب صدای منم در میاد 

وقتی تهمت ناجور میزنه من نمیتونم سکوت کنم

یا هر بد رفتاری که کرده بگو  که باعث خشمت شده

و بگو اونم بارها فحاشی کرده و من هم کاش صداشو صبط میکردم

اره بابا ی سری کاهو خرید آورد گفت خرد کن مابخوریم توخونه بابات نخوردی

وای چقد آشغاله

بگو بدبخت فردا بیوفتی سقط شی هرچی داری به من میرسه هرچی خونه بابام نخورده باشم از ارثت دولپی میخورم