2777
2789
عنوان

زبان ترکی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 107 پست
متاسفانه برای تو کار از کار گذشته باید بیشتر تو شکم مادر ات میموندی مغز ات کامل میشد دیگه دیره💔

نوع صحبتت مشخصه که فوق العاده بی ادبی اومیدوارم خدا بهت کمک کنه و متاسفم برای تربیت خانواده آت البته اومیدوارم چیزی از ادب بدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن دیگه بحث نکن استارترم انلاین نیست ممکن تاپیکش بترکه خودشم تعلیق شه

ریپلای الیلر جاواب وریرم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

نوع صحبتت مشخصه که فوق العاده بی ادبی اومیدوارم خدا بهت کمک کنه و متاسفم برای تربیت خانواده آت البته ...

اینکه یکی مثل تو برای من متاسفانه خوشحالم میکنه 

راهم درسته 😂

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

متاسفم برای افرادی مثل شما که حتی تربیت درست صحبت کردن ندارید و دارید از زبان ترکی حمایت میکنید ! با این نوع صحبت امثال شما معلومه که زبان ترکی به چه روزی افتاده که امثال شما دارید ازش حمایت میکنید ! حتما به خودتون بگید ترک چون اینجوری باعث میشه حداقل با ماها یکی نباشید

عزیز من می‌دونم ترکی استانبولی هم عثمانی بوده که الان جاشو به انگلیسی داده و من ترکی آذری با استانبو ...

جاشو به انگلیسی داده؟ نه اتفاقا مردمش اصلا باانگلیسی کنار نیومدن ، کلم چون زندگی کردم اونجا قاطع نظر میدم ریشه ی هردوزبان یکیه که از اناتولی میاد اما اذربایجان سالها جز شوروی سابق بوده واین خط و زبانشونو ادغام کرده بتروسی اگه باکو باشید حتما متوجه منظورم میشید

منم خوشحالم که با امثال تو یک قوم نیستم 😊چون باعث افت قوم آذری هست که امثال تو جزوش باشید

قوم آذری اگه وجود داشت بزار من باعث افت اش باشم😂

آخه در حدی نیستی ک بخوای با ما باشی😂😂😂موفق باشی

جاشو به انگلیسی داده؟ نه اتفاقا مردمش اصلا باانگلیسی کنار نیومدن ، کلم چون زندگی کردم اونجا قاطع نظر ...

عزیز متاسفانه زبان عثمانی از ترکیه کاملا از یاد رفته و منم می‌دونم ترکی آذری از روسی الهام گرفته مثل گرجی و ارمنی