2777
2789
عنوان

حس میکنم دنیا بدون مردا جای خیلی قشنگی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 60 پست
اون گوشی تو دستتو یه مرد اختراع کرده

حالا چی بهت میرسه اینقدر سنگشونو به سینه بزنی

من از مردا بدم نمیاد

ضربه‌ی محسوسی هم فعلا از سمت مردا نخوردم

ولی در کل مرد جماعت نیازی به دفاع کردن نداره

خودش بلده از پس خودش بر بیاد

نیاز نیست شما کاسه‌ی داغ تر از آش بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مردهای زندگیمو دوست دارم خدا حفظشون کنه براک

انشالله

منم نمیگم همه بدن ولی حداقل من توی زندگیم ندیرم

..

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

پس کی کارای سنگینو می کنه؟  کارگری اینا منظورمه.  یا کارای صنعتی و سخت.  خوبه بابا لازمن 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دنیا بدون مرد های هول و خیانتکار و..... قشنگتره. مردی که خوب باشه بودنش خوبه

گل گفتی

ولی خب نایاب شدن دیگه

بخدا باهرکی برخورد داشتم لاشی وخیانتکار بوده

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

دنبابدون داداشم وبرادرزاده هام هیچ خوب نیست🥲

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

هروقت این حرف رو از زبون یه دختر میشنوم، فقط و فقط به پدرش فکر میکنم که چیکار کرده که انقدر دخترش از ...

خب البته اگه خانوادت زنده باشن این صدق میکنه

ولی بله حرفتون درسته خیلی از پدرا اینجورین