2777
2789
عنوان

خیلی آروم بودن تو دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 25 پست

درستش اینه سر کلاس فقط گوش بدی 

من هنوزم بعد ده سال حرفای استادا یادمه، مهم اینه اندوخته ای برای اینده باشه، چنین ادمای دنیا دیده ای ممکنه دیگه هیچ وقت نبینی دوست دو زاری که همه جا ریخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال 😁 من که اصلا یعنی نمی‌دونم سر‌کلاس چی باید بگم حرفی تو ذهنم نیست که بخوام به زبون بیارم

مثلا بگو بچه ها کلاس بعدی فلان استاد کیه برنامه رو دارین بیایین هماهنگ کنیم باهم بیاییم سرکلاس شماره هاتونو رد و بدل کنید بین دوسه دختر کم کم رابطه برقرار میشه 

کاربر سه سال پیش 😒
چه باحال 😁 من که اصلا یعنی نمی‌دونم سر‌کلاس چی باید بگم حرفی تو ذهنم نیست که بخوام به زبون بیارم

خودت باش ، نیازی نیست برای ارتباط گرفتن تظاهر کنی،

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
منم همینجوری بودم بهمم میگفتن ولی دو دقیقه بعد یادم میرفت که بهم گفتن چرا آرومی🤣🤣شکرخدا هیچوقتم تو ...

اخه من دوست ندارم روابط اجتماعیم هم ضعیف باشه یادمه تو مدرسه هم دوستم بهم میگفت‌ تو گوشه گیر هستی تازه آخرای دبیرستانم بود که داشتم با بچه ها صمیمی میشدم که تموم شد 😁😁

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

چقدر از اینجور آدما مثل تو خوشم میاد ولی خودم اینجوریم که روز اول دانشگاه از گربه دانشگاه بگیر تا کل ...

😁😁😁روابط اجتماعی‌تون خوبه واسه من خیلی ضعیفه 

مثلا بگو بچه ها کلاس بعدی فلان استاد کیه برنامه رو دارین بیایین هماهنگ کنیم باهم بیاییم سرکلاس شماره ...

👌🌹ممنونم از راهنماییتون