2777
2789
زیارتتون قبول باشه عزیزم انشالله

ممنونم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من دیروز از مشهد اومدمسالی یکبار باید برم امام رضا

زیارتتون قبول‌. ما هم خرداد بودیم‌.

وایییییی ممنون‌، السلام علیک یا علی بن موسی الرضا‌🥹🥹💚❤️

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به خود حضرت سپارد،اگه به گم شدن باشه که تو خیابان هم بچه می تونه گم بشه.

اخه یکی دوتا نیستن 

بچه کوچولو هم شیطونن واقعا کنترلشون سخته

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
من دیروز از مشهد اومدمسالی یکبار باید برم امام رضا

خودتون کدوم شهرین‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

زیارتتون قبول‌. ما هم خرداد بودیم‌.وایییییی ممنون‌، السلام علیک یا علی بن موسی الرضا‌🥹🥹💚❤️

ممنون عزیزم

الهی قسمت همه ارزومندا شه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مشهد یه حسی به آدم میده که با هیجا قابل مقايسه نیست

دقیقا

خودتون کدوم شهرین‌؟

تهران

یه خونه بود تو مشهد واسه فروش گذاشته بودن پنجرشو که باز میکردی گنبد و زائرازو میدی ک تو حرم دازن میرن ۶۵ متر بود ۵ میلیاردو هشتصد😂😁

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

چند ساله میرید مشهد؟

۱۴ ساله که هر ساله میرم

گاهی سالی دوبار هم پیش میاد برم

تهران

منم همین‌.

خیلی دوریم وگرنه انقدر دوست داشتم دانشگاه مشهد برم‌.✨️

خوشا به سعادتتون عزیزم از بس پاکی که امام رضا هر سال می‌طلبه شمارو

قربونت برم

محبت داری

دلم خیلی با امام رضاست😔

مشهد میرم حالمو خوب میشه