2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما شاهد از غیب رسیدتمرکزتون رو بذارید حضرت دعوت کنند ایام فاطمیه است بتونید برید ان شاالله حرمشون

الحمدلله مشهد و قم زیاد می رم کربلا هم سالی یکی دوبار میرم ولی باز هم اینی که محل زیارت محل زندگیت هم باشه یه آرامش خاص دیگه ای داره. 

شاهد ها زیاد شدنشماام از حضرت معذرت خواهی کنید ان شاالله تا چند روز دیگه دعوتتون کنند با معرفت برید ...

بشدت ترافیک.هوا الوده ست.دخترمو پارسال از طرف مدرسه بردن حرم.(کلاس دوم بود.واسه اولین بار رفته بود).اینقدر ذوق کرده بود.میگفت خیلی خوش گذشت.از طرف استان قدس یک حعبه مداد رنگی شش تایی هم بهش داده بودن.

ماهم دلمون میگیره میریم امامزاده صالح برادر امام رضا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الحمدلله مشهد و قم زیاد می رم کربلا هم سالی یکی دوبار میرم ولی باز هم اینی که محل زیارت محل زندگیت ه ...

بله ولی ممکنه شماام مثل خیلی ها بیخ گوش حرم باشید حس دلتنگی که الان دارید نداشته باشید دچار غفلت شید.بازم خداروشکر حس ارتباط با حضرت رو دارید

بشدت ترافیک.هوا الوده ست.دخترمو پارسال از طرف مدرسه بردن حرم.(کلاس دوم بود.واسه اولین بار رفته بود). ...

چطوری بچه ها رو میبرن حرم؟گم نمیشن؟

کنترل بچه ها تو اون شلوغی خیلی سخته

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
بله ولی ممکنه شماام مثل خیلی ها بیخ گوش حرم باشید حس دلتنگی که الان دارید نداشته باشید دچار غفلت شید ...

آره واقعا برای همین ارتباط با ائمه اطهار هم باید خدا رو شاکر بود. 

ولی بیشترشون با اینکه نزدیک حرمن‌ سالی یه بار می‌رن‌.من عاشق مشهدم‌.💚✨️

من دیروز از مشهد اومدم

سالی یکبار باید برم امام رضا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بشدت ترافیک.هوا الوده ست.دخترمو پارسال از طرف مدرسه بردن حرم.(کلاس دوم بود.واسه اولین بار رفته بود). ...

به به چه عالی مبارکش باشه.ببریدش حرم بذارید تنفس کنه اونجا بزرگ شه خداروشکر که امکاناتم هست و بچه ها خیلی بهشون خوش میگذره.

یه شعر بچه گانه هست دانلود کنید براش

میگه من چشم گذاشتم تا که پیدات کنم پیدات کنم سیر تماشات کنم محکم میگرم ضریح رو یعنی اینکه دستامو گره میون دستات کنم

دوست دارم صدات کنم بابا رضا

ترافیک و آلودگی ام موقته دیگه میشه تنظیم کرد بالاخره نباید بهانه یا تنبلی داشته باشیم شاید