2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این خواستگار ها بهتر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2567 بازدید | 130 پست
همونی که شما میگی خیلی آسون شده حداقل درصد کنکور باید چهل درصد باشه و اینکه معدل نهایی هم هجده به با ...

درسته خصوصا میانگین چهل زدن ولی با میانگین سی و تراز نهاییش 10 هزار راحت پزشکی مناطق 2 تا3 رو آوردن 

انقدر که فک کردم رسوندنش جک شده تازگی 

ولی خب این ارزش درس خوندن تو رو کم نکرده ولی دیگه دور زمونه ادعا داشتن هم تموم شده

همونی که شما میگی خیلی آسون شده حداقل درصد کنکور باید چهل درصد باشه و اینکه معدل نهایی هم هجده به با ...

درسته خصوصا میانگین چهل زدن ولی با میانگین سی و تراز نهاییش 10 هزار راحت پزشکی مناطق 2 تا3 رو آوردن 

انقدر که فک کردم رسوندنش جک شده تازگی 

ولی خب این ارزش درس خوندن تو رو کم نکرده ولی دیگه دور زمونه ادعا داشتن هم تموم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خصوصا میانگین چهل زدن ولی با میانگین سی و تراز نهاییش 10 هزار راحت پزشکی مناطق 2 تا3 رو آوردن ...

من ادعایی ندارم برای اینکه پزشکی قبول شدم چون که اصلا برای پز دادن درس میخونم هدفم اینه که به مردم کمک کنم تا جایی که از دستم بر میاد و مقدور هست ولی شما به من میگی که تو هول شوهر هستی این حرف شما خیلی معنی بد و توهین آمیزی نسبت به من داره لطفاً به مقدار روی جمله هابی که میگید دقت کنید 

من تو این تاپیک چقدر عقده میبینم .عقده از تو نظرات داد میزنه اگر غیر از این بود اینجور برخورد نمیکر ...

دقیقا همین رو بگید تا به تاپیک میزنم فوری همه میگن تو هول شوهری چقدر عجله داری هنوز بچه هستی داری دروغ میگی این خواستگار ها رو نداری از خودت خیال بافی می‌کنی 

به قرآن من بیکار نیستم بیام اینجا چرت و پرت بنویسم برای مردم به جا اینکه یه حرف منطقی بزنن همش سرکوفت و طعنه می‌زنن به آدم 

دقیقا همین رو بگید تا به تاپیک میزنم فوری همه میگن تو هول شوهری چقدر عجله داری هنوز بچه هستی داری در ...

تاپیکت قفل کن . 

اینایی که میگن هول شوهری تو سن شما یا از ۱۲ـ۱۳در جستجوی شوهر بودن خودشون . 

ازدواج سن نداره . درستش اینه آدم محترمانه نظرشو بگه