2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این خواستگار ها بهتر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2590 بازدید | 130 پست
به علت اختلاف سنی هر دو مورد هر جور فکر میکنم قابل قبول نیست بازم اگه خودت مشکلی نداری پسر عمو بهتره ...

نه روابط فامیلی خوبی نداریم و الان که پدر مادرم اختلاف دارم و ممکنه از هم جدا بشن از این هم بد تر میشه 

تازه پدر مادرم هم دختر عمو و پسر عمو هستن 

مطمئن هستم که برمیگرده شما بابت برگشتن نگران نباشید منظورم اینه که کدوم بهتره من خودم دلم میخواد با ...

انقد اعتماد بنفس داری میگی مطمئنم منو میگیره کسی که با دانش تموزا میریزه روهم تو رو میخواد چیکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو جوونی با تراوتی میخواد استفاده کنه دیگه وگرنه دما سنج نداره پختگیتو بسنجه در هر صورت زن تا مست ...

نه بخاطر فامیل بودن نیست 

عمو من هی میپرسید که من دانشگاه چی قبول شدم گفتیم پزشکی بخاطر اون داره میاد 

پختگی رو هم از روی رفتار میفهمن 

استادم الان تو آموزشگاه ها و مدارس خاص تدریس می‌کنه تو تلویزیون هم تدریس می‌کنه و آدم سرشناسی هست هیچ وقت بخاطر هوس اینکار رو نمیکنه چون به اعتبارش آسیب وارد میشه 

فقط توهم خواستگار  اولی و درک نکردم‌

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

انقد اعتماد بنفس داری میگی مطمئنم منو میگیره کسی که با دانش تموزا میریزه روهم تو رو میخواد چیکار

دارم میگم تا مرحله حرف زدن با خانواده من پیش رفته تو میگی که اعتماد به نفس دارم 

عزیزم میاد میگیره صد در صد یقین دارم که میاد 

از هر کسی هر کاری برمیاد خب پس بخاطره پز پزشکی میان بگیرنت

منو که بخاطر یه چیزی میان بگیرن ولی تو مشخصه اینقدر موندی و ترشیدی یا اینکه شوهر به درد نخور گیرت اومده عقده داری 

از تاپیک من برو بیرون و دیگه هم ریپلای نزن 

احترام خودت رو نگه دار من هول شوهر نیستم اینقدر عرضه دارم که با وجود این همه اختلاف خانوادگی و فشار ...

مبارکت باشه و آفرین تلاش کردی خودت رو گم نکردی ولی سر افزایش ظرفیت و نهایی ها  خیلی ها قبول میشن و شدن اون ارزش قبل رو نداره که بخوای بابتش اینجوری صحبت کنی هرکس ندونه ماها که توی جریانش هستیم میدونیم 

مبارکت باشه و آفرین تلاش کردی خودت رو گم نکردی ولی سر افزایش ظرفیت و نهایی ها خیلی ها قبول میشن و ش ...

همونی که شما میگی خیلی آسون شده 

حداقل درصد کنکور باید چهل درصد باشه و اینکه معدل نهایی هم هجده به بالا باشه 

سوالات کنکور سخت شده حالا که در جریان هستید اینم پس میدونید که سوالات کنکور الان قابل مقایسه با سوالات کنکور نظام قدیم که ظرفیت کم بود نیست 

از نظر من نوزده سالگی برای ازدواج زوده  اما اگر خیلی مایلی و موقعیت مجرد موندن نداری 

۱ یه تایم مشخص کن اونی که میخوای اگر تا اون موقع برنگشت یا نشد بهم بزن وقتتو تلف نکن 

۲ مورد بعدی رو خوب بررسی کن خیلی بسنج 

مبارکت باشه و آفرین تلاش کردی خودت رو گم نکردی ولی سر افزایش ظرفیت و نهایی ها خیلی ها قبول میشن و ش ...

همون نهایی که شما میگید آسونه من برای ترمیم یازدهم و دوازدهم ثبت نام کردم البته یازدهم سابقه نداشتم و باید ایجاد میکردم سر یه مشاوره اشتباه به آدم باعث شد که من از نهایی ها کم بیارم و نتونم نتیجه بهتری بگیرم از نهایی ها یه هفته آخر خودم فقط برای نهایی ها