2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این خواستگار ها بهتر هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 74 پست
عجب شانسی داری عجب خواستگارهایه خوبی داری خدابده شانس حالا ب ماک میرسه گدا گشنه میان خواستگاریمون به ...

چه شانسی پدر و مادرم دارن جدا میشن غم دنیا نشسته رو دلم شب ها نمیتونم بخوابم همش کارم شده گریه 

خدا بلاخره یه چی میده یه چی رو هم میگیره 

پارانوئید داری برو خودت رو درمان کن

حالا که تاپیکات رو کسی نمیبینه

من بار اول نیست و‌ چند ماهه تاپیکات رو میبینم. چیزایی که میگی مشخصا زاییده ذهنت هست و احتمالا تو هم از دار و دسته‌ی دعانویس تقلبیای سایت باشی.

ولی اون روزی که یکی از تاپیکات دیده بشه و مثل خیلیای دیگه که حق به جانب میشدن، دستت رو بشه میام اینجا میگم کی باید بره درمان بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شانسی پدر و مادرم دارن جدا میشن غم دنیا نشسته رو دلم شب ها نمیتونم بخوابم همش کارم شده گریه خدا ب ...

چی بگم ولی شانس داری ک خواستگار خوب برات اومده ازدواج میکنی راحت میشی

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

حالا که تاپیکات رو کسی نمیبینهمن بار اول نیست و‌ چند ماهه تاپیکات رو میبینم. چیزایی که میگی مشخصا زا ...

من باهات حرفی ندارم واقعا برات متاسفم که بقیه رو اینجوری قضاوت می‌کنی 

فقط میتونم بهت بگم که زودتر خودت رو درمان کن تا از این بدتر نشدی مامان منم مثل تو بود هر چی بهش گفتم گوش نکرد الان کارش به طلاق رسیده 

من باهات حرفی ندارم واقعا برات متاسفم که بقیه رو اینجوری قضاوت می‌کنی فقط میتونم بهت بگم که زودتر خو ...

آره کارش به طلاق رسیده ولی هنوز نمیدونی واسه اجرا گذاشتن مهریه اموال توقیف میکنن و سرباز نمیفرستن بره دستبند بزنه

خوب توی نقشت فرو رفتی آفرین

چی بگم ولی شانس داری ک خواستگار خوب برات اومده ازدواج میکنی راحت میشی

خدا از دهنت بشنوه 

برام دعا کن هم ازدواج خوبی داشته باشم 

هم اینکه پدر و مادرم از هم جدا نشن من دو تا خواهر دیگه هم دارم زندگی بهشون سخت میشه اگر پدر و مادرم طلاق بگیرن

آره کارش به طلاق رسیده ولی هنوز نمیدونی واسه اجرا گذاشتن مهریه اموال توقیف میکنن و سرباز نمیفرستن بر ...

من نگفتم که سرباز میفرستن دستبند می‌زنن 

گفتم صبح پدر و مادرم با هم دعوا کردن مادرم به پدرم گفته اگر نیازی سرباز میفرستن دنبالت باید بیای 

من داشتم حرف های مادرم رو اینجا بازگو میکردم 

شما هم هر جور دوست داری قضاوت کن ولی داری اشتباه فکر می‌کنی در مورد من 

من دعا نویس هستم ؟ خیلی بدبختی که بقیه رو اینجوری میبینی

حیف که تاپیک اون روزم که اومده بودی یه داستان سر هم کرده بودی که با دعا عشقت رو برگردوندی پاک شد.

میگم که. بشین تعریف کن همینا رو. دیگه هم ریپلای نزن که نخونده حذف میکنم.

حیف که تاپیک اون روزم که اومده بودی یه داستان سر هم کرده بودی که با دعا عشقت رو برگردوندی پاک شد.میگ ...

شما تاپیک زدی که به دعا بگو من عشقم برگرده منم گفتم که ذکر یا لطیف رو پنجاه بار و آیه ۳۳ سوره الرحمن رو هفتاد بار 

به مدت چهارده روز بخون 

این دعا نویسی هست ؟ من این کار رو انجام دادم عشقم هم برگشت ولی بعدش دوباره کات کردم خیلی موضوع عجیبی هست برات ؟ 

شعور نداری آدم بهت راهنمایی کنه 

من با نیست خیر بهت کمک کردم ولی تو بهم تهمت زدی 

خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن هم ازدواج خوبی داشته باشم هم اینکه پدر و مادرم از هم جدا نشن من دو تا ...

برات دعامیکنم ایشالاخوشبخت شی پدرومادرت جدانشن

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

شما تاپیک زدی که به دعا بگو من عشقم برگرده منم گفتم که ذکر یا لطیف رو پنجاه بار و آیه ۳۳ سوره الرحمن ...

عشق من جایی نرفته که تاپیک بزنم برگرده.

موضوع تاپیکم چیز دیگه بود و شما هم چیز دیگه گفته بودی و به دعانویس هم اشاره کرده بودی.

الان دیگه با این دروغی که بافتی بهم اثبات شد که فکرم درسته.

شعور رو هم تو نداری که من دارم مودبانه باهات حرف میزنم اما پشت سر هم توهین میکنی.

دیر یا زود دستت رو میشه توی سایت.

اون کات نکرده خودم کات کردم چون سو تفاهم بابت موضوعی برام پیش اومده بود ولی الان حقیقت آشکار شد برام ...

عزیزم اگه مورد مناسبی برای ازدواج پیش اومد اصلا تعلل نکن به حرف کاربرای اینجا توجه نکن الان خیلیاشون چون خودشون سنشون بالا رفته از ازدواج دهه هشتادیا میترسن پس شرایط رو بسنج  فقط ببین که همسر آیندت با ادامه تحصیل و پیشرفتت مشکلی نداشته باشه ...در رابطه با انتخابت هم چون میگی گزینه یک رو دوست داری و چون پدر و مادرت دارن از هم جدا میشن بهتره با همین استادت ازدواج کنی و چون خودم ازدواج فامیلی داشتم از چالش ها و بگو مگوهای فامیلی متنفرم و شما که خانواده اختلاف دارن شک نکن شما رو هم وارد چالشهای فامیلی میکنن و اگه با پسر عموت ازدواج کنی زندگی شما هم دچار همین چالشها میشه پس اگه شرایط دیگه استادت اکی هست مثل فرهنگ اعتقادات خانواده مادیات گزینه مناسبی برای ازدواجه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم اگه مورد مناسبی برای ازدواج پیش اومد اصلا تعلل نکن به حرف کاربرای اینجا توجه نکن الان خیلیاشون ...

آره با استادم از همه لحاظ ها اکی هستم و حتی از مشکلات خانوادگی من هم خبر داره و پذیرفته و گفته که زندگی پدر و مادرت به ما ارتباطی پیدا نمیکنه 

و خیلی هم علاقه داره که من پیشرفت کنم چون هم خودش تحصیل کرده هست و تو چشم هست من هم باید پیشرفت کنم و گفته که حتی بهم کمک هم می‌کنه 

دعا کن برگردیم به هم