قورباقه_خوشگل مدیر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4229 عنوان کیا ژن روس دارن💅🏻😗 | مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 89 پست خواهشن دروغ نگید 😅😂من خودم نمیگم چون حملهههه میکنن بهم😑😂 ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🫧🎀درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐|...|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾| 🩷🎠🌜big goals| 1404/08/16 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_عمه_زا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 9877 من پدربزرگم پدرش اهل اذربایجان بود مادرش اهل روسیهزمان قاجار میان ایران کلا اون دوران مهاجرت این شکلی زیاد بوده همینه تو شمالغرب بچه بور زیاده ψ ❤️
قورباقه_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4229 این کاربر همه میدونن فیکه تو لازم نیست به من بگی هیچکس بجز توی مشکل دار با من مشکلی ندارهچون من نه تاپیک هام پربازدید نه جنجالیه هیچوقت نگفتم رفتم المان توهمی ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🫧🎀درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐|...|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾| 🩷🎠🌜big goals|
قورباقه_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4229 ما ژن رومی داریم ایتالیاو کاملا واقعی میگم 😍❤ ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🫧🎀درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐|...|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾| 🩷🎠🌜big goals|
قورباقه_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4229 اول اسمت پ نیست ن داره😍😂 ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🫧🎀درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐|...|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾| 🩷🎠🌜big goals|
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29302 این کاربر همه میدونن فیکه تو لازم نیست به من بگی خب فیک کیه اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5812 دوستان آذربایجان و ارمنستان و...هم اول برای ما بود بعد روسیه گرفت ازمون 😑اگر به اینکاها برمیگردین روس حساب نمیشین امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15312 من خالص ایرانیم💅💅 نه تو نسلمون سید داریم نه مهاحر البته بابا بزرگم مهاجر اذری بود زمان شوروی ولی مهم ژنشه که فرقی نداره آذربایجانم مال ایرانه مثل ارمنستان و تاجیکستان و..💅💅💅💅💅 گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی💫🧚♂️
setin_1380 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1382 ن من کاملا ایرانیم ؛ لر هم هستم دین من=انسانیت :) با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀
قورباقه_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4229 خب فیک کیه منو میگه بجون عزیزم اگر یکبار گفته باشم رفتم المان به من میگه تو گفتی رفتی المان بخدا اگه گفته باشم ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🫧🎀درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐|...|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾| 🩷🎠🌜big goals|
قورباقه_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4229 پرنیا نیستی نه ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🫧🎀درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐|...|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾| 🩷🎠🌜big goals|
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15312 دوستان آذربایجان و ارمنستان و...هم اول برای ما بود بعد روسیه گرفت ازمون 😑اگر به اینکاها برمیگردین ر ... به نکته ی بسیااااار قشنگی اشاره کردب گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی💫🧚♂️
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29302 منو میگه بجون عزیزم اگر یکبار گفته باشم رفتم المان به من میگه تو گفتی رفتی المان بخدا اگه گفته باشم عامو ول کن اینجا همه ب همگیر میدناهمیت نده اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
matmazel18 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 739 آره پدربزرگم از سمت مامانم عرب لبنان ان واییی خوش بحالت میگن عربا خیلی پولدارن درسته؟ حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻