2777
2789
عنوان

اینجا مادرا یا لاکچری ان

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست

اونی که داره می‌ذاره بچش هم ندید پدید نیست جلو همه شروع کنه به نمایش دادن 

شما ندیدی دلیل بر این نیست که بقیه ندارند یا دروغ میگن 

این تفکرات بچگانه را من درک نمیکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شاید مدرسه هاتون فرق میکنه من شغلم طوریه با بچه ها سرو کار دارم همشون میوه های خوب و مغزها رو بعنو ...

اخه من غیر انتفاعی بودم 

زمان متوسطه اول 

بازم نمی دیدم کسی مغز  و اجیل بخوره 

اون‌زمان ۲ تومان می بردیم میشد معادل 

۵۰ هزار الان

ابتدایی هم ک فقط نون پنیر میاوردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله جزو چیزهای لاکچری مصرف روزانه همه مردم نیس

ببین یه کیلو آجیل، حالا آجیل ممتاز هم نه، همین بادوم زمینی و گندم برشته و حالا تک‌وتوک پسته و این چیزا، راحت دو سه هفته می‌تونه تغذیه بچه باشه. حساب کنی می‌بینی اگه طرف هر روز هله‌هوله و کیک و بیسکوئیت به بچه بده در ماه بیشتر از پول یه کیلو آجیل درمیاد.

ما خودمون همیشه خونه‌مون خشکبار و مغز هست به عنوان میان وعده. نسبت به چیزای دیگه هم مفیدتره هم به صرفه‌تر. اگه مغزها رو جدا جدا بخرن و با هم قاطی کنن قیمت تمام‌شده‌اش هم از آجیل آماده کمتره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اخه من غیر انتفاعی بودم زمان متوسطه اول بازم نمی دیدم کسی مغز و اجیل بخوره اون‌زمان ۲ تومان می بردی ...

خوب همیشه که نمیارن..تکراری بشه بچه زده میشه بنظرم..ولی همه نمیارن..ربطی به مدرسه غیرانتفاعی نداره..بچه های من مدرسه دولتی میرن..بجای هزینه مدرسه ما خرج خوراک و پوشاک میکنیم

...
به هر حال وقتی میاره تو مدرسه بقیه می بیننن

عزیزم مگه سمت شما چی بوده مامور گشت کیف بچه ها بودید 

یا  شما اینقدر وقت داشتید که کیف همه بچه ها را رصد کنید و ببینید کی چی آورده و چی میخوره؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بستگی داره کدوم شهری؟کدوم مدرسه..حتما منطقه شما یا مدرسه ای که شما میرید نمیارن..شما مگه کل بچه های ...

نسبت مدارس دولتی به غیر انتفاعی 

خیلی بیشتره

۹۰‌ درصد دولتی هستن

انگار اون‌۱۰ درصدی ها ریختن‌اینجا

همه‌مغز  و اجیل میدن دست بچه هاشون

منک دولتی بودم و دو سال غیر انتفاعی همچین چیزی دست کسی ندیدم مگع فردای شب یلدا می اوردن

عزیزم مگه سمت شما چی بوده مامور گشت کیف بچه ها بودید یا شما اینقدر وقت داشتید که کیف همه بچه ها را ...

ما وقت نداشتیم رصد کنیم ولی اگه کسی از این کارا می کرد به گوش مون می رسید

اوج لاکچری بازی ها 

خوردن‌صبحانه مفصل بود 

نه اجیل و میوه خشک

ببین یه کیلو آجیل، حالا آجیل ممتاز هم نه، همین بادوم زمینی و گندم برشته و حالا تک‌وتوک پسته و این چی ...

دو مشت اجیل مغز خریدم 

چند روز پیش ۲۶۰ تومان

مگه‌فقط ی بچه دارن‌

دو‌نفری خوردیم‌تمام شد

ی وعده

ما وقت نداشتیم رصد کنیم ولی اگه کسی از این کارا می کرد به گوش مون می رسیداوج لاکچری بازی ها خوردن‌صب ...

گذشته شاید چندان خانواده ها برای تغذیه وقت نمیذاشتند در حد یک میوه و لقمه و نهایت چهارتا هله هوله بود خیلی هم خفن به نظر می‌رسیدیم 

الان مامانا اکثراً دهه هفتادی و هشتادی شدند بچه هاشون تک فرزند هستند به روز تر رفتار میکنند 

حساس تر شدند روی سلامت و تغذیه بچه ها 

در مدرسه اطلاع رسانی و سخت گیری روی صبحانه سلامت بیشتر شده 

دو مشت اجیل مغز خریدم چند روز پیش ۲۶۰ تومانمگه‌فقط ی بچه دارن‌دو‌نفری خوردیم‌تمام شدی وعده

عزیزم همه شو ک ی جا نمیخورن ما میذاریم بالا کمد و هفته ای چند روز میاریم سر میز بچه ام میتونه ببره مدرسه