2777
2789
عنوان

اومد خواستگاریم خانواده ام گفتن نه چه جوری تموم کنم رابطه ارو

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
بابات چرا مخالفه ؟ دلیلش چیه ؟

احتمالا چون پولدار نیس

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پیام بهش بده اولویت خانواده من . منم مجبورت نکرده بودم بیای سر قرار .‌شما رو بخیر مارنم به سلامت ...

تو دانشگاه همو میبینیم 

میخوام بهش برم بگم که من چندین بار حرف زدم با خانواده ام راضی نشدن 

حتی امروز ام دعوامون‌ به شدت بالا گرفت مامانم گفت به بابات میرم میگم با پسزه بودی خیلی تحت فشار میزارن خانواده ام اذیت می کنن نمیتونم ادامه بدم نمی‌دونم چی برم بگم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
کلا خوشش نمیاد به خاطر شغل و اینکه غریبه اس میگه به غریب دختر نمیدم کلا نمیخواد شوهر بده منم قید‌ هم ...

اکثر پدرها همین ان نمی‌خوان دخترشون ازدواج کنه

نظر خودت چیه؟ شاید پدرت میبینه توهم راضی نیستی راضی نمیشه مهم خودتی

اکثر پدرها همین ان نمی‌خوان دخترشون ازدواج کنهنظر خودت چیه؟ شاید پدرت میبینه توهم راضی نیستی راضی نم ...

من حتی دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم هیچ وقت 

خسته شدم دیگه واقعا نمیتونم ادامه بدم کلی بحث داریم 

من با مامانم رفتم با مامانش حتی همو دیدن بعد سومین بار که همو دیدیم اما بابام حتی نزاشت بیان خونه همه چی به هم زد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بابای من راضی نمیشه منم نمیخوام دیگه پای من بمونه فقط نمی‌دونم چی برم بگم که محترمانه‌ تموم کنم کادو ...

بهش بگو ک خانوادم هیچ جوره راضی به این ازدواج نیستن پس خودت معطل من نکن برو ب زندگیت برس اینجوری باهاش حرف بزنه قانعش کن یجورایی 

ارههه کادو و هرچی هم داده بهت پس بده کلا از همه جا فراموشش کنی

اکثر پدرها همین ان نمی‌خوان دخترشون ازدواج کنهنظر خودت چیه؟ شاید پدرت میبینه توهم راضی نیستی راضی نم ...

نمی‌دونم چه جوری برم بهش بگم همه چی تموم کنم نمی‌دونم واقعا روم نمیشه حالم خیلی بده اعصاب ام خورده 

نمی‌دونم چی باید بگم آدم خیلی خوبیه محترمه شغل خوب داره همیشه با احترام باهام رفتار کرده روم نمیشع برم تموم کنم من آدم خجالتی ام نمی‌دونم باید چب کار کنم 

من حتی دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم هیچ وقت خسته شدم دیگه واقعا نمیتونم ادامه بدم کلی بحث داریم من با ...

خودت می‌دونی باید یه تصمیمی بگیری‌ که بعداً پشیمون نشی

اینم در نظر بگیر الان بیشتر پسرا نگیرند😁

بهش بگو ک خانوادم هیچ جوره راضی به این ازدواج نیستن پس خودت معطل من نکن برو ب زندگیت برس اینجوری باه ...

اینا رو گفتم بهش 

اصلا راضی نمیشه 

حتی یه سکه هم به عنوان هدیه براش گرفتم دادم بهش قبول نکرد ناراحت شد از دستم

حتی یواشکی گذاشتم تو ماشین بازم فهمید پس داد بهم

بابات چرا ایقد قاطع میگه نهدلیلش؟؟؟؟

شلغش‌ نظامیه‌ چون و اینکه برای یه شهری هستن که بابام میگه من خوشم نمیاد از آدمای اون شهر  و فلان 

خودت می‌دونی باید یه تصمیمی بگیری‌ که بعداً پشیمون نشیاینم در نظر بگیر الان بیشتر پسرا نگیرند😁

پشیمون‌ که قطعا میشم ولی خانواده ام راضی نمیشن مامانم امروز گفت تو خرابی که رفتی با طرف حرف زدی آشنا شدی 

به پدرت میگم و فلان کلی هم دعوامون شد 

شلغش‌ نظامیه‌ چون و اینکه برای یه شهری هستن که بابام میگه من خوشم نمیاد از آدمای اون شهر و فلان

بازم هرچی بابات بگه

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

تو دانشگاه همو میبینیم میخوام بهش برم بگم که من چندین بار حرف زدم با خانواده ام راضی نشدن حتی امروز ...

بگو نمیتونم ادامه بدم خانواده ی هر دو طرف راضی نمیشن .منم توان جنگیدن ندارم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کلا خوشش نمیاد به خاطر شغل و اینکه غریبه اس میگه به غریب دختر نمیدم کلا نمیخواد شوهر بده منم قید‌ هم ...

بجنگ برا عشقت ک فردا حسرتش نخوری

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

پشیمون‌ که قطعا میشم ولی خانواده ام راضی نمیشن مامانم امروز گفت تو خرابی که رفتی با طرف حرف زدی آشنا ...

خب اینجوری که نمیشه  اگه واقعا دوسش داری باید یه کاری بکنی ببین من یکی از فامیل های نزدیکم تقریبا مشکل تو رو داشت خانواده ها ناراضی بودن ولی چون خودشون عاشق هم بودن باکلی مشکلات باهم ازدواج کردند الآنم سه تا بچه دارن