2777
2789

چند ماه بود با یکی تو رابطه بودم به قصد ازدواج 

بابام هیچ جوره قبول نکرد حتی بیاد خواستگاری چند بار  زنگ زدن هزار دفعه بابامم قبول نکرد حتی بیان خونه 

هر روز جنگ و دعوا دارم خانواده ام میگن یه کلمه نه 

منم بهش گفتم باید تموم کنیم 

اونم گفت اگه می دونستی خانواده ات این جوری ان‌ چرا اومدی سر قرار چرا اومدی آشنا بشیم 

بچه ها من میدونستم بابام سخت گیره ولی نه در این حد 

حالا چب کار کنم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

میگه من یک سال دیگه ام میمونم‌ پات

ولی بابام راضی نمیشه گفت هزار بار گفتم بهتون نه 

بچه ها چی کار کنم 

هرچی بهش میگم باید تموم کنیم میگه نه 

چی برم بگم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات بهونش چیه؟

کلا خوشش نمیاد به خاطر شغل و اینکه غریبه اس میگه به غریب دختر نمیدم 

کلا نمیخواد شوهر بده منم قید‌ همه چی رو زدم 

دیگه نمیخوام پسر ام اسیر من بشه پس فردا خانواده اش بیان بگن تو پسر ما رو الکی نگه داشتی 

اخه مامانش انگار راضی نی زیاد پسره با منه

گناه داره طفلکی. ولی مهمه که بابات دلیلش چیه. گاهی بزرگترا چیزایی رو میبینن که ما نمیبینیم

نمیدونی چی بگم تموم کنم همه چی رو؟ 

کلا خوشش نمیاد به خاطر شغل و اینکه غریبه اس میگه به غریب دختر نمیدم کلا نمیخواد شوهر بده منم قید‌ هم ...

تو پیام بهش بده اولویت خانواده من . منم مجبورت نکرده بودم بیای سر قرار .‌شما رو بخیر مارنم به سلامت و بلاک کن بره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

منم هشت نه سال به پاش موندم تا الان ک بابام راضی شده تقریبا

بابای من راضی نمیشه منم نمیخوام دیگه پای من بمونه 

فقط نمی‌دونم چی برم بگم که محترمانه‌ تموم کنم 

کادو هایی ام که گرفته بود رو ببرم پس بدم ؟ 

بابای من راضی نمیشه منم نمیخوام دیگه پای من بمونه فقط نمی‌دونم چی برم بگم که محترمانه‌ تموم کنم کادو ...

فقط زن فامیل نشی اه مزخرف فامیل

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند