2777
2789
عنوان

خواهشا قبل ازدواج به روش سنتی…

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 60 پست
من گفتم با دوستی ازدواج کنید؟

گفتی معرفا دروغ میگن میگم مگه تو دوستی راست میگن حالا 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی معرفا دروغ میگن میگم مگه تو دوستی راست میگن حالا

مگه فقط همین دو تا راه برای ازدواج هست 

مثلا خیلی از خاستگارا همسایه یا فامیلن 

دیگه نیازی به معرف و تحقیق زیاد نیست چون یه حداقل شناختی وجود داره 

ما که به هیچ وجه خاستگار غریبه راه نمیدیم یا فامیل یا یه اشنایی مثل دوست خانوادگی یا همسایع 

ازدواج سنتی با آشنایی سنتی فرق میکنه

و اینکه تو آشنایی سنتی خود معرف هم خیلی مهمه ،شاید اندازه پسرو دختری که معرفی میشه مهمه اینکه باوجدان و آدم حسابی باشه و شناخت کامل ازش داشته باشی...

از املاکی هم بدترن بخدا نمی‌ترسند فردا پس‌فردا یه درصد طرف بد باشه آه اون دختر میفته پشت سرشون

معرف از اسمش مشخصه فقط معرفی می‌کنه بقیه مراحل و تصمیم گیری خودت باید انتخاب کنی اگرم بد بشه در نهایت خودت مقصر میشی نه اون 

متنفرم از معرف و خواستگاری سنتی مرد اونه که خودش همسرآیندشو پیدا کنه اینا مرد نیستن والا صدسال پیش م ...

کجا هستین ک دیگه مرد ۱۷۵ سانتی نیست دورو برتون؟من محیط کارم اکثر مردا متوسط هستن بعضیا هم بلندند ولی خب دیگه زیر ۱۷۰ سانت خیلی کم دیدم 

کجا هستین ک دیگه مرد ۱۷۵ سانتی نیست دورو برتون؟من محیط کارم اکثر مردا متوسط هستن بعضیا هم بلندند ولی ...

اکثرا 170 اینا هستن برای من

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

شما نمیدونید چقدر حالم بده مثلا پسره یه ایراد دیگه هم داشت چشماش یکیش طوسی یکیش مشکی باید گفته میشدد ...

چشم دو رنگ ها،آی کیوی پایین تری دارن،یه مشکل ژنتیکیه. داداش خودم،یکی سبز یکی آبی. و پسر ساده ای هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎