2777
2789
عنوان

خواهشا قبل ازدواج به روش سنتی…

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کل من خوشم نمیاد کسی معرف باشه چون واقعا همینهنه تنها راجب قد و هیکل بلکه راجب اخلاق وشغل و ثروت ...

نه که حالا تو دوستی راست میگن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

در کل من خوشم نمیاد کسی معرف باشه چون واقعا همینهنه تنها راجب قد و هیکل بلکه راجب اخلاق وشغل و ثروت ...

یه جوری تعریف و تبلیغ میکنن میگی دیگه از این خانواده بهتر پیدا نمیشه بعد تحقیق میکنی از این و اون ورش هزار تا چیز میزنه بیرون مورد بوده یهو طرف قاچاقچی در اومده😐😂

من اصلا به کسی نسپردم واسم شوهر پیدا کنهولی چون ارایشگرم زیاد میان ارایشگاه و خدایی یه مورد درست و ح ...

منم به کسی نسپردم ولی یه فامیل دور داریم سر خورد برای همه دنبال زنه 

رابطه م رو کلا باهاش قطع کردم 

متنفرم از معرف و خواستگاری سنتی مرد اونه که خودش همسرآیندشو پیدا کنه اینا مرد نیستن والا صدسال پیش مردا عاشق میشدن ازدواج میکردن تو این زمونه ازدواج سنتی داریم هنوز بعد تازه ایراد رو از دخترا میدونن وقتی ازدواج نکنن از پسرای درپیت خودشون نمیدونن که عرضه عاشق شدن و پاش وایستادن نداشتن من خودم قدم بلنده یعنی نشده کنار یه مردی وایسم قدش ازم ۵ سانت بلندتر باشه حالا قدم ۱۷۲ جالبه پسرای دو متری میرن زن ۱۶۰ سانتی میگیرن جدای از قد طرف تو این معرفی هایی که میکنن دو کلمه حرف برای گفتن نداره موزمارا همینا بعد ازدواج زبونشون دومتر