2777
2789
عنوان

بنظرتون تو اختلاف من و شوهرم کی مقصره خواهشا منطقی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
بهت قول میدم بری سر زندگیت بهترمیشه الان خیلی حساسی باید روی خودت کار کنی و اینو بپذیری ک همسرت وقتی ...

ممنون وقت گذاشتی

به خودم قول دادم یک ماه کلا یه زن نمونه شم غر نزنم

دعوا درست نکنم

حداقل خودم آرامش داشته باشم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

اصلا این حرفا نیست مطمئنا سرش شلوغه استوری میزاره ارومت کنه کرم های نگرانی رو از مغزت دور کن

باشه

ممنون وقت گذاشتی🌹

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا میگن نهحتما دوستت ندارهوگرنه عوض نمیشدپارتنر های ما یه ساعتم بدون ما نمیتونن و...کلا اینجا دیو ...

ول کن حرفاشونو چرتو پرت میگن شما خودت بهتر نامزدتو می‌شناسی و با روحیاتش آشنایی اینجا اصلا نظرخواهی نکن یه مشت نوجوون بی عقل که هیچ درکی از زندگی ندارن نظر میدن 

ول کن حرفاشونو چرتو پرت میگن شما خودت بهتر نامزدتو می‌شناسی و با روحیاتش آشنایی اینجا اصلا نظرخواهی ...

همین الان یکیشون تو تاپیک همش میگه آره دوستت نداره و ...

😓

خیلی ممنون وقت گذاشتی🌹

پول خالی که خوشبختی نمیآرهمن میخوام در کنار توجه هم باشهیه ساعت در روز و به من اختصاص بده

جيب خالي هم قطعا خوشبختي نمياره! بايد خوشحال باشي كه اينقدر با عرضه است 

مردا اغلب تك بعدي هستن، يا پول درميارن و هيچوقت نيستن، يا پول در نميارن و هميشه هستن تازه لوس و ننر و بچه ننه و بي اخلاق هم هستن، گروه سوم هم داريم كه نه پول در ميارن و نه هستن و نه اخلاق دارن

انتخاب با خودته