2777
2789
عنوان

نامادریم روانی نیست بنظرتون بابام برای من بستنی خرید این قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم روانی نیست. یه خصلته که اکثر نامادری ها دارن. نامادری من وقتی لباس فرم مدرسمو گرفته بودم د ...

ثبت نامش نکردین پیش دبستانی ؟! درک نمیکنم وقتی به پذیرش نرسیدن چرا وارد زندگی یک مرد بچه دار میشن ! خیلی کم دیدم زنی که عاقلانه و با آگاهی کامل تن به همچین ازدواجی بده ! اکثرا با حسادت بیمارگونه ، نه برای خودشون زندگی میزارن نه بچه ها 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نه به اونا نه به شما.یه ذره هم به خودتون اهمیت بدید اینهمه فداکاری برای چی

نمی‌دونم بچه داری یا نه ولی خصلت مادرانه همینه شاید اشتباه باشه ولی دلم میخواست بچه هام بخورن لذت ببرن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نمی‌دونم بچه داری یا نه ولی خصلت مادرانه همینه شاید اشتباه باشه ولی دلم میخواست بچه هام بخورن لذت بب ...

دو تا بچه دارم خوبم این چیزارو میفهمم ولی میون ۶ تا بستنی یکیشو باید حق خودت میدونستی تو باید الگوی بچه هات باشی وقتی به خودت ارزش نمیدی بعدها بچه هات بزرگ بشن بهت اهمیت نمیدن

نمی‌دونم بچه داری یا نه ولی خصلت مادرانه همینه شاید اشتباه باشه ولی دلم میخواست بچه هام بخورن لذت بب ...

منم بعضی وقتا حرص میخورم از دست مادرم وقتی میبینم چیزی برای خودش برنمیداره

اتفاقا بچه ها وقتی میبینن مادرشون هم داره از اون خوراکی میخوره بیشتر خوشحال میشن