الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم روانی نیست. یه خصلته که اکثر نامادری ها دارن. نامادری من وقتی لباس فرم مدرسمو گرفته بودم د ...
ثبت نامش نکردین پیش دبستانی ؟! درک نمیکنم وقتی به پذیرش نرسیدن چرا وارد زندگی یک مرد بچه دار میشن ! خیلی کم دیدم زنی که عاقلانه و با آگاهی کامل تن به همچین ازدواجی بده ! اکثرا با حسادت بیمارگونه ، نه برای خودشون زندگی میزارن نه بچه ها
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
نمیدونم بچه داری یا نه ولی خصلت مادرانه همینه شاید اشتباه باشه ولی دلم میخواست بچه هام بخورن لذت بب ...
دو تا بچه دارم خوبم این چیزارو میفهمم ولی میون ۶ تا بستنی یکیشو باید حق خودت میدونستی تو باید الگوی بچه هات باشی وقتی به خودت ارزش نمیدی بعدها بچه هات بزرگ بشن بهت اهمیت نمیدن