2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 291 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی روستایی ها کار دارند برای انجام، مثل تمیز کردن و بیل زدن و اینانمیشه کاریش کردولی برای سر زدن م ...

ببین ۱ ماه سر کار بود . 

وگرنه ۱۰ روزی یه بار میرفت حداقل ۲ روز اونجا می موند .

الانم رفته جایی که خط هم نمیده تا فردا حتی زنگم نمیشه بهش زد 

میدونم میره عزیزم، ولی برای چی میره؟ کار میکنه اونجا؟ یا فقط میره سلام احوال پرسی؟
حق داری عصبانی باشی، و باید یه فکری برای کارهای روستا بکنه، وقتی طولانی نیست، نمیشه فرصت کمی که هست رو هم بزاره بره خونه پدرش

میدونم میره عزیزم، ولی برای چی میره؟ کار میکنه اونجا؟ یا فقط میره سلام احوال پرسی؟حق داری عصبانی باش ...

گوسفند دارن گاهی میره کمک میده . گاهی هم میره سر بزنه .

مثلا دیروز رفته سر بزنه . امروز زنگ زده میگه فردا میام اونم فردا بعد از ظهر . خیلیییی عصبیم .

الان رفته پیش داداشش جایی که حتی خط هم نمیده یعنی تا فردا زنگ هم نمیشه زد

اومد بهش بگو که نمیتونی کل روزها رو در انتظارش باقی بمونیو باید یه فکری بکنه، کارگر بگیره برای کارها ...

بابا کارگر چیه...کاری نیس که کارگر بخواد 

کلا وقتی میره شبا میمونه.

منم همش الان دارم گریه می کنم😭😭

وقتی اومد باهاش حرف نمیرنم . 

خوب به خاطر دوری مسیر مجبوره شب بمونه، برای چی صبحش پا نمیشه بیادقهر کردن فایده نداره، فکر میکنه باز ...

میگم دیشب موند اونجا . امروز هم کامل اونجا بود شب هم میگه می خوام بمونم فردا ظهر میام☹

میگم دیشب موند اونجا . امروز هم کامل اونجا بود شب هم میگه می خوام بمونم فردا ظهر میام☹

برای چی میخواد بمونه؟ 

همسرت خیلی عجیبه
برادر من اصلا همسرش رو تنها نمیگذاره
اون هم باید بره کارهای روستا رو بکنه

خیلی بزرگش کردی 

اوکی ناراحت شدن داره اما در حد یک ساعت 

مهم نیست واقعا 

این مدلی رفتار نکن 

دو سه بار اولش نازتو میکشه 

بعدش بیخیال میشه ها 

عاقلانه نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیخیال با شوهرت دوست باش گذشت کن و باهاش مهربون باش حوصله داری هاا باهاش یکی بدو میکنی😌

خداااااااااا