2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 362 پست
اولش فکر کردم زن اول شوهرمیاخه اونم ده روز یبار میره خونه یک شب میمونه میبینه من ناراحت میشم خودش هم ...

منم همینو میگم....

به زبون میگه دوستت دارم و.... فلان .

الان یه زنگ هم نزده از صبح تا الان .

امروز روز سومه اونجاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میگم....به زبون میگه دوستت دارم و.... فلان .الان یه زنگ هم نزده از صبح تا الان .امروز روز ...

خیالش راحته سر جات نشستی نون و اب ت رو میده کسی دیگه حرفی بهش نمیزنه 

پیش مشاور برو من شاید حرفی بزنم مناسب نباشه 

ولی همینجوری بیخیال نباش 

این دوری ها فاصله میندازه 

بگو

دوستم توی نامزدیه چند ماهه و از اوایل تا الان پسره هیچی براش کادو نگرفته میخواد خودش کادو نه به چیز گرون بدون مناسبت بده  تا یاد بگیره میگه بلد نیست شاید یه بار سر یه مناسبت بهش کادو داد ولی نمی‌دونم چی بود فقط تولدش نبود . خیلی کادو گرفتن دوست داره نه چیز گرون چیزای کوچیک از کش مو تا یه شاخه گل 

می‌گفت لفظی خیلی محبت و قربونت برم دارن ولی در عمل نداره

ازم خواست مشاورش بدم ولی  من خودمم چندان بلد نیستم میخواستم از خانومای متاهل بپرسم 

خیالش راحته سر جات نشستی نون و اب ت رو میده کسی دیگه حرفی بهش نمیزنه پیش مشاور برو من شاید حرفی بزنم ...

مشاور قبول نمی کنهههه....

داریم میمیرم😭 خب یه پیام یا زنگ بزنه بگه میام یا نه (دیشب چند بار زنگ زد جواب ندادم . امروز صبح ساعت ۵ صبح پیام صبح بخیر فرستاد جواب ندادم . از ۵ صبح تا الان نه آنلاین شده نه پیام داده نه زنگ)

دوستم توی نامزدیه چند ماهه و از اوایل تا الان پسره هیچی براش کادو نگرفته میخواد خودش کادو نه به چیز ...

آره می تونه یه چیز کادو پیچ کنه بهش بده یه چیز ارزون .

بعد بگه دوس دارم تو هم منو اینطوری خوشحال کنی . گاهی حتی با یه چیز کوچک حتی یه شاخه گل هم خوشحال میشم توقع زیادی ندارم