2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو نمیدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 258 پست
[QUOTE=400746689]نمیدونم چطور خودمو کنترل کنم وقتی اومد نخوابونم زیر گوشش[/QUOTEاز اونجایی که خودم م ...

ببین بخدا راحت می تونم الان بزنمش تا جونش درااااد!

یا میزنمش یا باهاش حرف نمی زنم . به نظرت کدومش بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب گذاشتنه ماهاست مگه خوب پدرمادرشونن مام همسرشونیم صاحبشون نیستیم ک

درسته ولی بعد ۴۰ روز بیای .پیش زنت نمیتونی بمونی .اصلا چرا زن میگیری .نگفتم اصلا نرن گفتم اولویت اول با همسره بعد خانواده.بله من همسرمو یه مدت طولانی نبینم باید بیشتر وقتشو برای من بذاره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

تو فکر اینم برم خونه بابام😐😐😐😐هنوز نیومد .به نظرت امشب میاد؟ خودم فکر نمی کنم بیاد🙁 امشب شب سو ...

نمدنم 

نرو بزار که اومد تو برو خونه بابات تنها شه🤣 

اینکار نکنی ها برای شوخی و مسخره بازی های همیشگیم گفتم😂💗

نمدنم نرو بزار که اومد تو برو خونه بابات تنها شه🤣 اینکار نکنی ها برای شوخی و مسخره بازی های همیشگیم ...

زنگ زدم بهش در دسترس نبود...پیام دادم داداشش . میگه رفته شکار تا یکی دو روز دیگه بر می گرده 

آخه من چیکار کنم😭