2777
2789
عنوان

اونایی که از زن دوم دفاع میکنن

111 بازدید | 20 پست

اون معدود کاربرایی که اینجا دیدم توی تاپیکای مربوط به زن دوم پیداشون میشه و رگشون باد میکنه که کسی توهین کنه به زن دوم، به نظرم واقعا از نظر اخلاقی مشکل دارن و آدمای پاکی نیستن.

من توی اطراف خودم دیدم که حتی خود مردا هم وقتی ببینن رفیقشون یا برادرشون رفته سراغ این کار، از اون زن کثیف بدشون میاد. بعد چطوری یه عده که به ظاهر خانوم هم هستن ازشون دفاع میکنن؟

حتما خودشونم همینطوری هستن دیگه

یا اینکه مرد زن‌نما هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفاع نمیکنم خودم هم پسندم نیست ولی سبک زندگی همه شبیه هم نیست تا بنده به طول تاریخ بشر این موضوع بود ...

ببخشید اگر همسر یا پدر خودتون هم این کارو کنن جبهه نمیگیرید و همین نظرو دارید؟

دفاع نمیکنم خودم هم پسندم نیست ولی سبک زندگی همه شبیه هم نیست تا بنده به طول تاریخ بشر این موضوع بود ...

چه چرت و پرت گفتیا سبک زندگی بخاطر اینکه تنوعی بشه باید گند زده بشه تو زندگی یه زن دیگه؟!!

ی دوست داشتم خیلی دلش می‌خواست زن دوم بشه

میگفت همه چی واسه زن جدید هست

آرامش و آسایش داره.

میدونی چرا همچین فکری میکرد

چون پدرش زن دوم گرفته بود و دیدگاهش به اشتباه اینجوری شده بود.

هر چیزی بستگی ب مکان و زمان داره.

شاید برای ما زن دوم بودن عجیبه واسه خیلی ها آرزوهه

ببخشید اگر همسر یا پدر خودتون هم این کارو کنن جبهه نمیگیرید و همین نظرو دارید؟

گفتم دفاع نمیکنم و پسندم نیست دوباره باید همونم تکرار کنم خب بالاخره در هر صورت این موضوع قابل انکار هم نیست اتفاق میوفته تو جوامع