2777
2789
من درست می کنمولی دستورشو اجازه ندارم به کسی بگم از یه خانمی خریدم پکیج سوسیس کالباس که گفته رضایت ن ...

ببخشید ولی خیلی حرف مسخره ای زده شما پول دادی خریدی اصلا شاید بخوای آموزش بدی ازش کسب درآمد کنی اون خانم خودش مخترع سوسیس کالباس نبوده که!بالاخره از یه جایی یاد گرفته داره آموزش میده پول درمیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی خیلی حرف مسخره ای زده شما پول دادی خریدی اصلا شاید بخوای آموزش بدی ازش کسب درآمد کنی اون ...

بله با شما موافقم ولی گفت رضایت ندارم به کسی یاد بدی ازش پول دربیاره😐منم با رضایت خودش فقط به خواهرام دادم دستورو و انصافا مثل بیرونیا میشه

بله با شما موافقم ولی گفت رضایت ندارم به کسی یاد بدی ازش پول دربیاره😐منم با رضایت خودش فقط به خواهر ...

بنظر من اصلا رضایت داشتن یا نداشتنش اهمیت نداره چون هزینشو گرفته بقیش دیگه به اون مربوط نمیشه 

بنظر من اصلا رضایت داشتن یا نداشتنش اهمیت نداره چون هزینشو گرفته بقیش دیگه به اون مربوط نمیشه

منم موافقم.. یارو چقد تنگ نظر بوده .. اینهمه اموزش سوسیس مثلا اگه از این خانوم یاد نگیرن میرن پک اونو میخرن؟

منم موافقم.. یارو چقد تنگ نظر بوده .. اینهمه اموزش سوسیس مثلا اگه از این خانوم یاد نگیرن میرن پک اون ...

هم تنگ نظر هم بی ایمان نسبت به خدا که نمیدونه روزیش دست خداست اگه هزارنفرم سوسیس کالباس و پکیج آموزششو بفروشن هیچکس قرار نیست روزی کسی دیگه رو برداره

هم تنگ نظر هم بی ایمان نسبت به خدا که نمیدونه روزیش دست خداست اگه هزارنفرم سوسیس کالباس و پکیج آموزش ...

دقیقا.. اگه اینجوری باشه باید میگفت درست کن فقط خودت بخور چون تو فقط دستور منو خریدی.. برای هر کدوم از اعضای خونوادت یه پکیج بخر🫥