2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من،خدا به دلت آرامش و خوشحالی بده عزیزمقطعا دخترت هم باهات همراهی میکنه،هنوز کوچولوعه.

خدا نکنه قربونت برم ❤️ 

مرسی گلم 🙏 🌺 ❤️ 

آره هنوز کوچیکه و یه مقدار وابسته به باباش ، شرایطش خوبه اونجا. باباشم باهاش خوبه،فقط با من بد شده بود و هنوزم ول نمیکنه. 

گفتم یه کم بزرگتر شه خودش متوجه همه چیز شه اون وقت اگه خودش خواست بیارمش پیش خودم.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

عزیزم من نمیخواستم جدا شم، باباش میخواست ، بیشتر از یک سال هم روند دادگاه رو طول دادم و همه کار کردم ...

خدا به دلت صبر بده الهی،

چقدر حرف اون کاربر بی رحمانه و نسنجیده بود و چقدر با ارامش جوابشو دادی،

چقدر ماها با قضاوتهای بیجامون‌زخم‌به دل دیگران‌میزنیم.

خدا به وقتش همه‌چیزو برات قشنگ‌میچینه ان‌اشالله و جبران‌این‌روزهارو میکنه

خدا به دلت صبر بده الهی،چقدر حرف اون کاربر بی رحمانه و نسنجیده بود و چقدر با ارامش جوابشو دادی،چقدر ...

قربونت برم مرسی عزیزدلم ❤️ 

اشکال نداره، درسته نباید وقتی چیزی نمیدونی حرفی بزنی ولی خب نباید خرده گرفت، آدما گاهی از رو تجربیات و اطرافیان خودشون نظر میدن، شاید تجربه ی بدی داشته یا اطرافش دیده یا اون لحظه حالش خوب نبوده و حرف من خاطره یا خاطرات بدی رو براش تداعی کرده حالش بدتر شده و با فکر به اونا اینو گفته.

ولی وقتی میدونی طرف همه چیزو می‌دونه و خودش هرگز حتی یه لحظه چیزایی که من سرم اومده و تحمل کرده م رو نمیتونه تحمل کنه ولی باز همه چیزو میندازه گردن من ، اون موقعه که دل می‌شکنه. هر چند اون موقع هم طرف درون خودشو نشون داده.

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یکساله جدا شدم

خوشحال که چه عرض کنم هنوز سجده شکر به جا میارم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.