2777
2789
عنوان

خدارو شکر می کنم که مجرد وددغغه بچه شوهر حاملگی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هرسنی نیازها و دلخوشیه ادما عوض میشه الان با مجردی خوشی سنت بالاتر بره دلت زندگیه خودتو همسرتو بچه میخواد دلت تشکیل خانواده خودتو میخواد من حتی تنها هم زندگی کردم ولی متاهلیو دوست دارم باتمام سختیاش دوستدارم دغدغه هامو انقدر کیف داره وقتی خودمو همسرمو پسرم شب برنامه میریزیم با کلی خوراکیو چیزهای خوشمزه دورهم میشینیمو کیف میکنیم ازباهم بودن 

عزیزم هرچیزی به وقتش قشنگه تلاش برای بچت و کسی که دوسش داری قشنگه اشپزی براشون لذت بخشه دور دورهای شبونه و اهنگ بلند با همسرمو پسرم خیلی لذت بخشه برام 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
چرا مشکلی پیش بیاد و انشالله همون‌طور دوست داری و از خدا میخوای زندگیت پیش بری

ممنونم سلامت باشید ولی قصدم مجردی وجوان موندنه 

هدف دارم موفقیت =پیشرفت درهرزمانی 🙂

تو هرسنی نیازها و دلخوشیه ادما عوض میشه الان با مجردی خوشی سنت بالاتر بره دلت زندگیه خودتو همسرتو بچ ...

چون متاهل هستید دلیل نمیشه همه اینجور بشن سلامت باشید وخوشبخت 😊

هدف دارم موفقیت =پیشرفت درهرزمانی 🙂