2777
2789

ما آبگوشت داریم 😇

از احوالت امروزم بنویسم

شهر ما از اول پاییز اصلا بارون نیومده و هوا خنکه! برگ ها هنوز نارنجی نشدن

پاییز عجیبیه!

من هفته دیگه میشم میشم ۳۱ سال

...

از شغلم استعفا دادم  و باید بفکر تغییرات در زندگیم باشم اما نمیدونم چیکار کنم

روحم خسته و آسیب دیده است اما امید دارم....

قلبم از اضطراب به درد میاد از خاطرات تلخ گذشته...اما دلم با وجود اون درد ها از همین بوی آبگوشت که پیچیده و امیدی که دارم خوش است....انیدوارم خواهرم ازدواج کنه، شغل خوبی نصیبمون بشه و شادی ب زندگیمون بیاد 

شکر خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها بودم از صبح بلند شدم برم دستشویی بقدری سرگیجع داشتم بالا آوردم چای زنجبیل خوردم با آبلیمو تا ساعت ۱ الانم دمنوش بابونه و قرص تهوع خوردم وضع روحیمم افتضاح افسردگی دارم 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

آش رشته داشتیم

از صبح حیاطو شستم و با دخترم درس کار کردیم،الانم سعی میکنم بخوابه

طبق معمول جمعه ها با همسرم قهرم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

لعنت به این ویروس جدید دیشب که کلا بیمارستان بودم بعدشم که اومدم خونه اینقد استفراغ کردم داشتم پاره میشدم با یه بچه کوچیک با بدبختی واسش غذا درست کردم هویج پلو خودمم روبه قبله شدم فک میکنم دارم تموم میکنم

ناهار چیز سبک داریم سیب زمینی تخم مرغ 

شوهرم رفته بیمارستان برا خواهرش ناهار برده بچه ی عابجیش مریض شده بیمارستان بستری کردن  مامانشم ناهار پخت ب شوهرم گفت ببره بده منم منتظرم بیاد ناهار بخوریم از صبح هم تمیزکاری خونه میکردم 

لعنت به این ویروس جدید دیشب که کلا بیمارستان بودم بعدشم که اومدم خونه اینقد استفراغ کردم داشتم پاره ...

بچه های خواهرشوهرم طفلی ها درگیرن بزرگه تاژه خوب شده امروزم کوچیکه انقدر استفراغ کرده بردتش دکتر. بستری کردن بیمارستان طفلی ۶ ماهست