2777
2789
عنوان

ناهار جمعه چی دارید احوال درونیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست
بچه های خواهرشوهرم طفلی ها درگیرن بزرگه تاژه خوب شده امروزم کوچیکه انقدر استفراغ کرده بردتش دکتر. بس ...

واااااای من که بزرگم پاره شدم وای به حال اون بچه خیلی افتضاحه خیــــــــــــــــــلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو حیاط نشستم دیشب هوا خوب بود الان گرمه ،صدای گربه میاد و بچه ی همسایه که اداشو در میاره،شوهرم و بچه هام خوابن ،تو حیاط با خودم خلوت کردم حس خوبی دارم ،قربون بزرگی خدا برم

این دست تهی لبریز دعاست... الحمدالله کما هو اهله
من تنها بودم از صبح بلند شدم برم دستشویی بقدری سرگیجع داشتم بالا آوردم چای زنجبیل خوردم با آبلیمو تا ...

ناهار خوردی؟ پیشنهادم اینه برو زیر آفتاب قدم بزن . سبک و ۵ دقیقه 

تو راه اهنگ بزار تو گوشت ملایم و به اهنگ گوش کن

ناهار خوردی؟ پیشنهادم اینه برو زیر آفتاب قدم بزن . سبک و ۵ دقیقه تو راه اهنگ بزار تو گوشت ملایم و به ...

نه حالت تهوع دارم چیزی از گلوم پایین نمیره

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

هوس آبگوشت کردم اما بلد نیستم خوشمزه درست کنماگه دلتون خواست ممنون میشم بگین چجوری درست میکنین

من آبگوشت هام بسیار خوشمزه هست.

برای دو نفر به اندازه ۴ بند انگشت تقریبا گوشت میزارم حجمش به چیزی که داری بستگی داره استخون هم یه تیکه بنداز حتما 

و دنبه ، یه پیاز بزرگ قاچ نکن یه سیر بزرگ ، یک تکه زنجفیل و یک تکه دارچین، نخود از شب قبل خیس کن ۳ قاشق کافیه، اگه لوبیا سفید داری با هم خیس کن ، ۲ قاشق نخود دو قاشق لوبیا سفید سر خالی بسه . 

اینا رو با آب بریز تو زود پز ، آب رو با کاسه اندازه بگیر دریا نشه ! سه کاسه برای دو نفر کافیه زیادم میاد .

ادویه ها بریز درش بزار بپزه.

بعد یک ساعت زود پز بردار  سیر و پیاز و دنبه پخته خارج کن و با هم بکوب تو ماهیتابه بزار سرخ بشه همراه رب و یک قاشق سبزی خشک معطر  نمک ، تو این مرحله سیب زمینی بریز تو قابلمه یدونه از وسط نصف کن

سس رو بریز تو آبگوشت درش رو زار نیاز نیس پیچ زود پز رو بپزی دیگه نخود و گوشت پخته فقط بزار یکساعت سیب زمینی بپزه و سس جا بیفته یک ربع آخر اگر غوره داری دو قاشق بریز توش اگه نداری کمی پودر لیمو عمانی

اینجا هوا آفتابی ولی یکم سرده ناهار از شام دیشب پیراشکی گوشت مونده حالم اگه بچه ها بزارن خوبه

پیواشکی چجور میزارید. من هر بار گذاشتم توبه شد بار آخرم باشه بسه ک طعم روعن میگیره و خستگی داره

دادا برعکسی جمعه ها همه با شهراشون خوبن

مطمئنا شوهراشونم باهاشون خوبن😮‍💨

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم آبگوشت می‌خوام 😭😭خیلی هوسم کرده یهویی 

شوهرمم نیست رفته سرکار تا سه روز دیگه نمیاد خودمم هنوز نهار درست نکردم دخترم پنچ دقیقه یکبار قابلمه نشونم میده میگه غذا نذاشتی هنوز سه سالش نیست شیش متر زبون داره