2777
2789
عنوان

مشاور خوابگاه خوبه یا ن 🤔 تا حالا رفتین پیشش

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست
قربونت برم من عزیزم خودت چطوری خوبی ؟؟؟؟؟

سلامت باشی خدا نکنه

خداروشکر😉

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بنظر خودت اگ یکی با استفاده از این بیماری بخواد مهمانی بگیره آیا براش بد میشه در اینده

نه بابا براش بد نمیشه

فقط ممکنه بپرسن چجوری مهمانی گرفتی و اینها

که جواب سر بالا بدی رد میشه

یه سوال اگر دوست داشتی جواب بده، میخوای مهمان بگیری بری کجا؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه بابا براش بد نمیشهفقط ممکنه بپرسن چجوری مهمانی گرفتی و اینهاکه جواب سر بالا بدی رد میشهیه سوال اگ ...

بیام شهر خودم آبجی جونم پیش مامانم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

نه بابا برای خودشه . پرونده پیش خودشه . نگران نباش . منم مثل تو بودم یاد روزای خودم افتادم 😂😂

تو از چ نظر شبیه من بودی ؟ ؟؟؟ تو هم میخواستی بیایی شهر خودت ؟؟

عزیزم تا جایی که من می‌دونم مهمانی و انتقالی و این چیزا اگه بگیری دانشگاه روزانه شهریه پرداز میشه ها ...

شهریه پرداز هم آموزش گفته بود میشه ولی من الان هر دو هفته ک میام خونه و میرم دارم نزدیک ۵۰۰ میدم ترمی نزدیک ۷ میلیون ب جز هزینه غذا برام میوفته

رهگذر عزیزممم ازپس کنکور برنیومدی که ازپس این نیای؟انقد دنبال راه فرار نباش وبراخودت دردسر درست نکن به تقدیر وتصمیمی که خدابرات گرفته احترام بذار درست رو بخون وتلاش کن وسعی کن خوبیایی که تاحالاندیدی وازش لذت نبردی تودانشگاه و...روپیداکنی!بخوای ازش فرارکنی سایش همیشه دنبالته!من بچه ای بودم که شباتاکل خانوادم بوسم نمیکردن نمیخوابیدم یه زندگی خوب وقشنگ وموفق داشتم مدرسه نمونه دولتی قبول شدم ورفتم خوابگاهی که۱ساعت تاخونمون فاصله بود انقد کوچولوبودممم انقد دلم تنگ میشد یه بالشت داشتم عکس خانوادمو گذاشته بودم توش شبادرمیاوردم بوس میکردم گریه میکردم حتی🥲هفته ای یه بار فقط میتونستم بیام خونه سرپرست هاکلی اذیت میکردن یه زنگ نمیشد خونه بزنیم ویک ساعت تایم تماس خانواده کل بچه هازنگ بود اوایل بچه هایی که تواتاق بودن چون جو رقابتی کنکور بود اذیت میکردن و... انقدشرایط واتفاقای بدازش یادمه که باورت نمیشه!ولی به خودم گفتم بایدازپسش بربیای همش براقویتر شدنته!ازمن کوچولوتر نیستی ازمن وابسته تر ومورد توجه تر!لطفابه خودت بیاااا🙂لای تمام نق وناراحتیات کم کم یه سالش گذشت هاااا!

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم