2777
2789
عنوان

بدترین شوکی که بعد خواب میتونستم به شوهرم وارد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 28 پست
خب ی سری ها موهای بلند دوست دارن من خودم واقعا موهای کوتاه دوست ندارم ولی رلم هیچ وقت راجب موهام هیچ ...

چرا این موقع محرم بودن مونم از قد موهام پرسید

موقع عقد ذوق مرگ بود از بلندیش

الان دیگه وقت تغییر بود

اشکال نداره عادت میکنه😂

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که در مورد ظاهرتون نظر همسرتون رو هم در نظر بگیرید ، البته فقط خانوم نه ، آقا هم همینه . کلا نظر شریک زندگی هم مهمه . فرض کن اونم بگه منم ریشم رو فلان مدل که شما خوشت نمیاد میزنم یا رنگ و مدل لباسم رو ، خوب شما هم اذیت میشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
🤣🤣🤣🤣شوهرت با این شوکی که بهش دادی دیگه اون آدم سابق نمی‌شه

طفلک از خواب پاشد

چشاش پُففف

یکم مالید چشاشو فک کرد خطای دیده😂😂

بعد دید نه

واقعه ناگواری رخ داده

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

چرا این موقع محرم بودن مونم از قد موهام پرسیدموقع عقد ذوق مرگ بود از بلندیشالان دیگه وقت تغییر بوداش ...

این هیچ ذوقی ندارع واقعا 😂 من همیشه دلم میخواست ی بار موهامو بکشه بازی کنه اصلا همین جوری الکی بگیره دستش اصلا انگار ن انگار 

بعد بهش میگم اصلا میدونی موهام تا کجاست میگه آره دیگه تا کمرته😑😂

(:A__•~•__M:)
وای همینو میگههه🤣🤣🤣🤣

بزار ببندمت تو دیگه نباید بری سمت ارایشگاه یا قیچی یه جا بشین بزار موهات بلند شه

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

خوبه که در مورد ظاهرتون نظر همسرتون رو هم در نظر بگیرید ، البته فقط خانوم نه ، آقا هم همینه . کلا نظ ...

من عاشق رنگ موعم

از اول گفت خوشم نمیاد به رنگ طبیعی موهات دست بزنی

تا همین الانم رنگ مو نزدم

احترام میذاریم به نظر هم

ولی برا تنوع بود

ولی موهات قهر میکنن دیگه بلند نمیشن

رشد موهام خوبه زود بلند میشه باز

الان تایم حمام از نیم ساعت به ۲۰ دقیقه کاهش پیدا کرده

فقط ۱۰ دقیقه مو میشستم

تو خودت چرا کوتاه کردی ؟

بچه تر که بودم موهامو همش کوتاه میکردن

چون به صورتم میومد مامانم همش قیچی به دست بود

عکسای بچگی مو که دیدم

فیلَم یاد هندستون کرد

قبلشم سر اینکه من با موی کوتاهم خوشگلم بحث کردیم

همه چیز دست به دست هم داد تا تغییر بدم مدل موهامو