2777
2789
عنوان

شما باشیدپونصد میلیون‌پول میدید ب شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 87 پست
پس از سال پیش درگیری 😂

تعجبم از اینه ک تویی که داشتم ماشین‌و خونه رو فیک میدونی پس مردم بیرون ک‌با انواع واقسام‌ اموال میچرخن چ حسی بهت‌ دست میده خودتو‌دلداری میدی ک اونام‌فیکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودش حل میکنه ته ساخت و‌سازشو

خوب مبارکت باشه ، اگه شوهرت نداشت ، حرف خانمایی که میگن زندگی مشترک  باید کمک کنی درسته ولی اینطوری ، پولت از دست میدی ،همسرت هم یه راه خرج دیگه پیدا میکنه

😂 چقدر باحالن اینا

تاپیک میزنه شوهرم داره ویلا میسازه مستقیم هم نمیگه ویلا داریم ( غیر مستقیم یعنی لاکچری هستیم خب خونه و ماشین و همه چی الان شوهر داره ویلا میسازه 😂)

بعد وسط تاپیک میگه خودم که ماشین دارم شوهرمم ماشین داره ( یعنی هر کی یه ماشین داریم از اونایی که تو فیلما هستن 😂 )

بعدش یه مقدار پولی داره نمیدونه باهاش چیکار کنه(یعنی انقدر پولداریم که نمیتونیم تصمیم برای پولمون بگیریم درحالیکه نمیدونه پولدار ها حتی صاحب کارخانه ها برای یک ریالش هم به راحتی تصمیم میگیره و میدونه قراره باهاش چیکار کنه )

درحالیکه هیچ کدوم رفتار آدمی نیست که شوهرش ویلا میسازه خودش ماشین داره کلی پول داره و نمیدونه باهاش چیکار کنه 

کم رمان بخونید 😂😂😂😂

=

😂 چقدر باحالن ایناتاپیک میزنه شوهرم داره ویلا میسازه مستقیم هم نمیگه ویلا داریم ( غیر مستقیم یعنی ل ...

چقد گشنه ای دلم برات سوخت مگه هرکی پول داشته باشه شاخ و دم داره متاسفم برا عقلت

خوب مبارکت باشه ، اگه شوهرت نداشت ، حرف خانمایی که میگن زندگی مشترک باید کمک کنی درسته ولی اینطوری ...

توروخدا اخرین پست کاربر رها رو تو این تاپیک بخون حالم بهم خورد از کوته فکریش

فقط طلای آب شده و بعدش بزار داخل صندوق بانک تماممم

طلای اب شده از کجا باید بخریم 

حتی اگ درامدمون کم باشه هم میشه طلا خرید ؟

ببخشید عزیزم من از اینا سر در نمیارم