الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا این حرف درست نیست ! ایشون میگه من میرم پی لذت شخصی خودم و پولمو خرج خودم میکنم اونم از پس خودش ...
تاپیکای زیادی اینجا زده سده که مرد حقوق زنشو تمام و کمال گرفته هیچی به نامش نزده که هیچ .هیچ خرجی هم برای زنش نمیکنه.بارها این تاپیکارو دیدم و حرص خوردم.به بعضی از مردا رو بدی همین میشه مردی که بخواد زندگیو به خاطر حقوق زنش شروع کنه و هدفشم همین باشه بدرد نخوره
بنده به عنوان یه دختر شاغل و مستقل اگه ازدواج کنم در مواقعی که بدونم واقعا اون آدم احتیاج داره پول بهش میدم چون زندگی مشترکه دیگه آدما بهم احتیاج دارن یجوری مثلا میگی مزد زحمتمو بدم اون انگار مثلا تا حالا از مزد زحمتش استفاده نکردی تو سوئد خیلیا زن و شوهر یه قرون خرج هم نمیکنن اونجا رفتم کافه خانومه ظاهرا پول نداشت چیزی سفارش بده همسرش فقط برا خودش سفارش داد