2777
2789
عنوان

شما باشیدپونصد میلیون‌پول میدید ب شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 88 پست
خب الان تاکی میخوای بگی بهت ندادن؟؟!!ماشین داری؟اگه داری بنداز رو ماشینت بهترش رو‌بگیرنداری یه کوئیک ...

ماشین دارم

پول هم میتونم بگم بهم ندادن 

فوقش خونه رو ساخت پولو رومیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مشترک معنیش اینه اگه زن طلا و پولشو بابت ملک بده باید به همون اندازه به اسمش بشه و اون ملک بشه ...

اصلا این حرف درست نیست ! ایشون میگه من میرم پی لذت شخصی خودم و پولمو خرج خودم میکنم اونم از پس خودش برمیاد . پس قانون و شرع هم اجازه ی صیغه کردن زن رو به آقا میده اونم میره پی لذت شخصی خودش خانم هم از پس خودش برمیاد دیگه ... حرفاتون اصلا به درکی از زندگی مشترک نمیخوره رو خودتون کار کنید همین کارا باعث شده امار طلاق انقدر رفته بالا

=

اگه زندگی مشترکه مخفی کردن پول از دید اون به نظرم اشتباهه دوست داری ایشون وقتی ویلاش تمام شد تورو نب ...

اگه استارتر رو میبره تو خونه اش چون وظیفه اش تامین خونه ههست!!! 

اگه اینجور بود زن نمی‌گرفت!! وظیفه مرد هست سرپناه!! 

استارتر و بقیه زن ها هم در قبالش بچه بزرگ میکنن و کار خونه و اشپزی میکنن!! 

اگه راست میگی بگو پولش رو بده، شوهرش هم خونه بزنه بنامش!!. 

اگه زندگیه مشترکه و قراره باهم زندگی کنن باید اموال نصف باشه

اصلا این حرف درست نیست ! ایشون میگه من میرم پی لذت شخصی خودم و پولمو خرج خودم میکنم اونم از پس خودش ...

امار طلاق به خاطر تبلیغات کودک همسریه اخیرا میبینم نوجوانا ازدواج میکنن دو سال بعد جدا میشن چون بلد نیستن زندگی کنن 

اگه استارتر رو میبره تو خونه اش چون وظیفه اش تامین خونه ههست!!! اگه اینجور بود زن نمی‌گرفت!! وظیفه م ...

وظیفه سرپناهه نه ویلا ! کسی نگفته ویلا باشه ! یه خونه 30 متری هم میشه سرپناه وظیفه مرد در قبال زن فقط نفقه هست اگه به وظیفه قانونی باشه ولی زندگی مشترک معنیش این نیست معنیش اینه هر دو با هم و همراه باشند هرکسی چیزی مخفی کنه خیانت کاره چه زن چه آقا 

شما شوهرت خونه زده به نامت ؟ حالا بری زندگی خودش بدو بدو آفتابه برای شوهرش پر میکنه 😂 همتون تو نی نی سایت شیر هستین الکی ولی تو زندگی واقعی خودت کدومشو تونستی انجام بدی که به بقیه فرمون میدی ؟ 😂

=

اصلا این حرف درست نیست ! ایشون میگه من میرم پی لذت شخصی خودم و پولمو خرج خودم میکنم اونم از پس خودش ...

ببین عزیزم شوهرم مرد خوبیه

اما یه سری من رفتم زایمان

خانوادم اومدن خونمو تمیز کنن چون یهویی شذ

تو کمد جایی که خیلی بالا بود دست من نمیرسید۲۰۰تا سکه پیداکردن

من خبرنداشتم شوهرم پولشو سکه کرده

هرچند پول سکه رو رفت دوتا زمین خرید

اما همیشه سرکوفت خواهرم که گفت به تو نگفته و داشت یواشکی ب مامانم میگفت فلانی ب زنش نگفته سکه تو خونه داره

قلبمو شکست هرچند شوهرم گفت اون سکه هابرای زندگی تو بودن

ولی من میخوام جبران کنم

وگرنه بی ریا بهش میدادم