2777
2789
عنوان

ویروس جدید

56 بازدید | 8 پست

سلام این ویروس چیه من خودم دوهفتس. گرفتم خوب نشدم باینکه دکترم رفتم الانم دوسه روز کل خانوادم گرفتن😭همه مریضیم مهمونامونم همه مریض شدن 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

انقدر ابریزش دارم😭کل بینیم قرمز شده میسوزه زخم شده کلا🥲خیلی بیحالو بیجونم پیشونیم سرم دردمیکنه 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینی وگلوی منو درگیرکرده.تقریبا دوهفتس مریضم.دکترم رفتم.ولی فعلا خوب نشدم

😭این چیه اخه خوب نمیشیم دیگه جونی نمونده برام 🙃بخدا انقدر بینیم میسوزه که حد نداره نمیدونم چی بخورم حداقل ابریزشم کم بشه

😭این چیه اخه خوب نمیشیم دیگه جونی نمونده برام 🙃بخدا انقدر بینیم میسوزه که حد نداره نمیدونم چی بخور ...

گلوم خیلی میسوخت و خلط زیاد داشتم.گرفتگی بینی ک نگم.۵ روزبومتوجه نمی‌شدم.الانم بعد ۱۰ روزهنوزسرفه و خلط وگرفتگی زیادصدا دارم.دکتر دوتاامپول تجویزکرد.با چنتا قرص عفونت و ازین جورچیزا.هنوزم قرصام میخورم.توخونه ازترس  ماسک میزنم بقیه درگیرنشن

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
گلوم خیلی میسوخت و خلط زیاد داشتم.گرفتگی بینی ک نگم.۵ روزبومتوجه نمی‌شدم.الانم بعد ۱۰ روزهنوزسرفه و ...

منم همین علایمو دارم مخصوصا معدم میسوزه اشتهام کم شده😭 ابریزش منو کشت سیتریزین اثرنداره 

نمیدونم چی‌بخورم یکم اروم شه انگارشیراب بازه خیلی سوزش دارم نمیتونم پاک کنم

منم همین علایمو دارم مخصوصا معدم میسوزه اشتهام کم شده😭 ابریزش منو کشت سیتریزین اثرنداره نمیدونم چی‌ ...

با آب بشور،دستمال کاغذی زخم میکنه ب مرور.دمنوش بخور کنار داروهات.شلغم.انارپخته.سیب پخته.سوپ.منم پریروز معده ام میسوخت،یهوحس کردم سنگین نفس میکشم.ازترس کرونا ودرگیری ریه ها،بالاخره رفتم دکتر.ریه هام چک کرد فقط گلو وبینیم درگیر.دکترمیگه سرماخوردگی معمولیه.ولی من میگم بیشترازیه سرماخوردگی عادیه

با آب بشور،دستمال کاغذی زخم میکنه ب مرور.دمنوش بخور کنار داروهات.شلغم.انارپخته.سیب پخته.سوپ.منم پریر ...

سرماخوردگی نیست🙃دوهفتس دقیقاهمینم قبل اینم ماه قبل دقیقا دوسه هفته همین علایمو داشتم 😭ازعید همش همینجورمیشم 

سرماخوردگیم همیشه یه روزس یانهایت یه هفته

سرماخوردگی نیست🙃دوهفتس دقیقاهمینم قبل اینم ماه قبل دقیقا دوسه هفته همین علایمو داشتم 😭ازعید همش هم ...

منم تقریبا سه هفته  پیش سرماخوردم.سه روزطول کشید.این بارکلافه شدم.ولی چاره نیس