2777
2789
چرا باید مادرش ازش پول بخواد

شوهر داره ؟؟ حتما ی کمکی خاسته ن که پول زیاد بخواد بره مبل عوض کنه . درک نمیکنم 

با شوهرت صحبت کن بگو من پولم رو لازم دارم حالا ک ماشین عوض نکردیم .‌میخام یکم ب خودم برسم یا ب خونم برسم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر داره ؟؟ حتما ی کمکی خاسته ن که پول زیاد بخواد بره مبل عوض کنه . درک نمیکنم با شوهرت صحبت کن بگو ...

نداره ولی وقتی اوضاع جیب پسرش را می‌دونه نباید ازش توقع داشته باشه.  عشوه میاد جلوی شوهرم که فلان میخوام پول ندارم 

شوهر داره ؟؟ حتما ی کمکی خاسته ن که پول زیاد بخواد بره مبل عوض کنه . درک نمیکنم با شوهرت صحبت کن بگو ...

خب پول را خرج کرده .تنها راه اینه مبل ها را پس بده که پول منو بده

واقعا آدم میمونه چی بگه اگه مبل نداشت یه چیزی بگو حالا چه واجب بود مبل عوض کنی

داشته قدیمی بودن  ولی در هر صورت چه نیاز داشته باشه چه نداشته باشه مگه من مسئولش هستم 

وا ولا سخته من بارها به همسرم گفتم راضی نیستم هزاری برا خانوادت خرج کنی چون اونا تو هیچ سختی زندگیمون عروسی خونه فلان کنارمون نبودن خونه چند طبقه داشتن گفتن برین مستاحری البته خودمم نخواستم برم هیچ کمک حالمون نبودن الآنم گفتم  راضی نیستم  بهشون هزاری بدی اونم گفته حق توم هست تو تو سختی‌ها کنارم بودی وقتی تو راضی نباشید نمیدم

دیگه پول بهش نده تامام درس عبرت برات بشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اگه پول خودش بوده و داده دیگه چیزی نگو ولی به شوهرت بگو ناراحتی و کارش اشتباه بوده 

اما اگه پول از خودت بوده حتما یه حرکت اساسی بزن. بعد شما کع میدونی شوهرت اینه خوب بهش نگو پس انداز داری

اگه پول خودش بوده و داده دیگه چیزی نگو ولی به شوهرت بگو ناراحتی و کارش اشتباه بوده اما اگه پول از خو ...

پول من بوده 

اگر هم پول شوهرم بود باز تا من لازم داشتم حق نداشت بده