من تک فرزندم با هیچ کدوم از اقوام و اشناهامون رفت آمد نداریم یعنی هیچ وابستگی به کسی ندارم از لحاظ تحصیلات و زبان هم اوکیم به بنظرتون خوبه که مهاجرت کنم کسی از اشناهاتون مهاجرت کرده راضی هستن؟
با هر شرایطی امکانش رو دارید مهاجرت کنید خونه پرش تو ایران میگیم شدی زن مدیرکل یه اداره دیگه از این بالاتر برات متصور هست؟ کیفیت زندگی از یه شهروند خیلی معمولی با حقوق ساعتی تو اروپا و آمریکا کمتره باز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما چیزایی که گفتم بین افراد نزدیکم دیدم. مثلا یه آقایی ایران توی یه شرکت بزرگ کارمیکرد با ۵۰ و خورده ای سال، کانادا مجبور شد کار جنرال انجام بده و سختش بود
من موقعیت مهاجرت داشتم و دارم ولی اینجا اینقدر زندگی خوبی با دوستام و خانواده دارم که صدسال دیگه هم مهاجرت نمیکنم
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.