2777
2789
عنوان

نه به تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 91 پست

بگین بمیریم دیگه😕😑به نظرم اینجاهم یک رهبر و یک تشخیص مصلحت نی نی سایت درست کنیم سایت داره به گمراهی میره😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره ب خرافات دارن داستانهای ترسناک میگن فقط انگار ک شما فیلم ترسناک ببینی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ماشالا چقدر همه دعوا دارن و جنبه انتقاد فراوان والا پشیمون شدم ببخشیدا تاپیک زدم

نه گل دختر کسی دعوا نداره عزیزم فقط خاستیم دلخور نباشی از اون فردی ک تاپیک ترسناک میزنه 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

خانوما نفس میکشین من اذیتم😕نکشین 😒😒😒

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

یه عده بیکارم داریم میان نظراتو میخونن هرکی نظرش خلافشون بود ریپلای میکنن مزخرف میگن اخه بتوچه که من چی گفتم مگه به تو گفتم تورو ریپلای کردم تو تاپیک تو نظر گذاشتم به زور میخوای نظرتو بکنی تو حلق بقیه اکبر بیکار!! برو به زندگیت برس 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

[QUOTE=57502503]خب به خاطر کنجکاوی شما بقیه ک علاقه دارن باید محروم شن شما نوشابه دوس نداری نمیزاری بقیه هم بخورن؟[/QUOTEهرکی بجادبخونه بایه سرچ ساده توگوگل پیدامیکنه میخونه

ای بابا حق داری 😔 بعضیا انقدر بی فکرن نمیگن ممکنه از نفس کشیدنشون بقیه کاربرا اذیت شن کاش اینا که ن ...

معرکه بود😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ای بابا حق داری 😔 بعضیا انقدر بی فکرن نمیگن ممکنه از نفس کشیدنشون بقیه کاربرا اذیت شن کاش اینا که ن ...

بخدا خیلی اذیتم کاش گزارش بزنین برا نفس کشا 😔😔😔

خانوما ولی اون دوستون راست میگن تاپیک ترسناک حالا از عنوانش مشخصه و خب معمولا هم مینویسن خانومای باردار نیان ولی اینکه تاپیک بزنی راجب آل و این مزخرفاتی که راجب باردار ها و زائو ها و نوزاد میگن اصلا کار درستی نیس

ربط داستان ترسناک رو با پیشرفت جامعه نمیفهمم تاپیک رو با یه سکووووت سنگین ترک میکنم😑😑🤗🤗🤗🤗

هر مقدار که تاپیک ترسناک بزنی.و به حرف بقیه گوش ندی میدونی چقدر تو پسرفت فرهنگی و اعتقادی جامعه تاثیر میزاری?

واقع که😒