2777
2789
عنوان

نه به تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 91 پست
بخدا خیلی اذیتم کاش گزارش بزنین برا نفس کشا 😔😔😔

من که هر جا ببینم گزارش میزنم مسخره ها اینا یه مشت بیماره سادیسمی هستن من که همیشه نفرینشون میکنم نفسشون قطع شه😤😡

خب ما تو عنوان میزنیم تاپیک ترسناک یعنی این که خانوم باردار یا کسایی که تنهان و فکر میکنن میترسن نباید بیان دیگه😐

با جوراب نرفتی تو دمپایی خیس............ عشق و عاشقی یادت بره😩😩😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا یه سایته عمومیه و علایق همه متفاوت اول تاپیک هم موضوع ذکر میشه تا اونایی ک دوس ندارن وار ...

اسمش نی نی سایته نه تاپیک عمومی

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

[QUOTE=57502768]حوادث وحشتناکی که تو جامعه اتفاق میافته حوادث اجتماعیه ما باید ببنیمو و کمک کنیم به مردم  نه ا ...[/QUOTE

یه زن باردار حساس ترسو چه کمکی میکنه به قربانی اسید پاشی یا کودکی که مورد تجاوز قرار گرفته یا قتلا و جنایتهای وحشتناکی که همیشه اتفاق میافته .اگه شما بعنوان یه متخصص به این نتیجه رسیدین کسانی که خاطرات ترسناک دارن متوهم و شیزوفرن هستن ترس و نگرانیتون کاملا بیجاست مگه اینکه شما هم زمینه ی توهم و بیماری روانی رو داشته باشین وگرنه نهایتش وارد بحث یه عده بیمار متوهم میشین و از اونجایی که عاقلید و مطمئنید توهم یه عده بیماره فقط برای شفا گرفتنشون دعا میکنید و از تاپیک خارج میشید .نه اینکه شب از ترس خوابتون نبره

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

عاقلانه ترین کار این که اول تاپیک ذکر بشه که هرکس میترسه نیاد!نی نی سایت یه زمانی برا خانمای باردار بود الان اکثر کاربرا باردار نیستن و اکثر تاپیکا درمورد بارداری نیست!

اگه ذکر شد و کسی بازم اومد و ترسید مشکل خودشه😁

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

این چ رسمیه ک داره مد میشه اینجا؟

هر تاپیکی ک دوست نداریم نبااااید باشه؟

عنوان رو بخونین اگه دوست نداشتین نیاین تو

قول میدم کسی بزور نیارتون تو

والاااا

منم تاپیک ترسناکو دیدم و همون اول دیدم جنبشو ندارم اومدم بیرون😝😝😝

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
ربط داستان ترسناک رو با پیشرفت جامعه نمیفهمم تاپیک رو با یه سکووووت سنگین ترک میکنم😑😑🤗🤗🤗🤗

😂😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

خانمای باردار عاقل و بالغ هستن و میتونن تشخیص بدن چی براشون خوبه چی بد؛ پس قرار نیست ما غصه ی کنجکاوی بیش از حد اونا رو بخوریم! اگر منِ نوعی موضوع تاپیکی ناراحتم میکنه میتونم نرم و نخونم! یا اگر از عنوانش نفهمیدم؛ پست اول منو متوجه جریانِ برقرار توی تاپیک میکنه؛ پس به راحتی میتونم دیگه نخونم و برم سراغ تاپیک های دیگه! 

واقعا درک نمیکنم!! جایی که همه نوع سلیقه و آدمی هست چرا باید بخوایم سلیقه ی خودمونو تحمیل کنم!! 

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

عنوان برا قشنگی نذاشتن گذاشتن تا  از موضوع تاپیک بفهمی چیه دوست داشتی برو دوست نداشتی نرو  حکومت نظامی باردارس مگ

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
بخاطر اینکه استارتر نترسه عکس پروفایلمو عوض کردم اینو گذاشتم.عکس قبلیم "گل" بود.😁😁😁

خخخ خدانکششت دختر

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
عکسم قاتل سریالی خرگوشیه.بچه ها رو قبل کشتن لباس خرگوشی میپوشیده بعد باهاشون عکس مینداخته.طفلیها چه ...

نیس عزیزم مربوط ب ی جشن خارجیاس ک رسم بود لباس خرگوش بپوشن عکس بگیرین بچها اکثرا میترسیدت از این لباسا

نیس عزیزم مربوط ب ی جشن خارجیاس ک رسم بود لباس خرگوش بپوشن عکس بگیرین بچها اکثرا میترسیدت از این لبا ...

وای پس ترسناک نیست که برم دوباره عوضش کنم.آخه من تو اینترنت اینطوری خونده بودم.

وای پس ترسناک نیست که برم دوباره عوضش کنم.آخه من تو اینترنت اینطوری خونده بودم.

اره اول با این مضمون پخش شده بود همه جا