2777
2789
عنوان

چاق شدم خیلییی چی کار کنم

112 بازدید | 28 پست

نود کیلو شدم 💔 الان چند ماهه رونام خیلی چاقه 

بعد شوهرم انتظار تیپ بروز ازم داره مثلا میریم بیرون بهم میگه از این شلوار کوتاه منظورش واید چرا نمیخری چرا از این کت کوتاها نمیخری دیروز رفتیم میگه از این بارونی دورنگا دوتیکه ها چرا نمیخری من اصلا اعتماد ب نفس پرو ندارم چ برسه بخرم اخرم ناراحت شد گفت بیخیال دیگه 

ب روش نمیارم چیزی الکی گفتم روم نمیشه 

ولی وقتی خوشش میاد من نمیتونم بپوشم سرد نشه 

یا مثلا لباسایه زیر جور وا جور میگه بخر هیشکدوم تنم نمیشه وزنمم خیلی سخت میاد پایین کاش زود لاغر شم برگردم ب وزن قبلیم ۶۵ کیلو شم 

میگه دوس دارم خودم لباس برات بخرم من میگم نه چون اون میره ایکس لارج میخره تنم نمیره

وای من موندم تو این گرونی برعکس اکثر مردا این چرا انقدر دوس داره لباس بخره برا من 😬

عزیزم ورزش کن کم بخور خب 

برو باشگاه ی رژیم خیلی خوب بگیر بنظرم اندام از همه چیی حتی قیافم برا خانوما مهم تره

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ورزش کن کم بخور خب برو باشگاه ی رژیم خیلی خوب بگیر بنظرم اندام از همه چیی حتی قیافم برا خانوما ...

رژیم رفتم دکتر بهم داده گرفتم پیاده روی هم میرم نمیاد پایین هیچی

رژیم رفتم دکتر بهم داده گرفتم پیاده روی هم میرم نمیاد پایین هیچی

نه حتما یه مشکلی وجود دارع یا رژیم درست رعایت نمیکنی یا کالری‌های خوراکیات خ بالاس

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه حتما یه مشکلی وجود دارع یا رژیم درست رعایت نمیکنی یا کالری‌های خوراکیات خ بالاس

رژیم و رعایت میکنم روزی یه ساعت پیاده روی سریع خیلی

همه رفتیم پیش یه دکتر همه لاغر شدن هفت کیلو هشت کیلو من کلا یه کیلو کم کردم

رژیم و رعایت میکنم روزی یه ساعت پیاده روی سریع خیلیهمه رفتیم پیش یه دکتر همه لاغر شدن هفت کیلو هشت ک ...

گلم یه آز هورمونی بدع تنبلی تخمدان نداری؟