2777
2789
اوکی عزیزم یادتون نمیاد احتمالا نیازی نیست دروغ بگم که.. ❤تایپک درباره امام زمان بود ...در کل من توه ...

باور کن چیزی یادم نمیاد

خب دقیق بگو تو چی گفتی

من چی گفتم

بگو لطفا 

لابد برام مهمه

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن چیزی یادم نمیادخب دقیق بگو تو چی گفتیمن چی گفتمبگو لطفا لابد برام مهمه

یک کاربر زده بود چرا این مدل تایپک ها پیش می ره 

بعد شما گفته بود امام زمان دیگه و این حرف ها دقیق یادم نیست چی گفتید 

بعد من ریپلای زدم گفتم تایپک مذهبی ممنوعه کلا 

شما گفتید تایپک مذهبی که دعوا بشه ممنوعه نه امام زمان چقدر یک عدتون  سیاه دلین‌ واقعا ...

دقیق پیام ها رو یادم نیست ولی خلاصش این بود ندیده نشناخته‌سیاه دل گفتین‌من آدم مذهبی نیستم ولی اماما احترام میزارم صرفا برام سوال شد چرا ابن مدل تایپک اوکی چون جزو قوانین سایت که همه مدل تایپک مذهبی ممنوعه و امام زمان هم جزو مذهبن

یک کاربر زده بود چرا این مدل تایپک ها پیش می ره بعد شما گفته بود امام زمان دیگه و این حرف ها دقیق یا ...

عزیزم حالا یادم اومد بله

واقعا من معذرت میخام من بد بیان کردم

من از گفتن سیاه دل فقط و فقط با اسی بودم

چون اسی خیلی جبهه داشت در مورد این موضوع

شما فقط گفتی تاپیک مذهبی ممنوعه

منم گفتم این مذهبی ک دعوا توش باشه این اعتقادیه بیشتر

ولی باور کن منظورم از سیاه دل فقط اسی بود چون با حالت توهین حرفاشو زد

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

عزیزم حالا یادم اومد بلهواقعا من معذرت میخام من بد بیان کردممن از گفتن سیاه دل فقط و فقط با اسی بودم ...

آهان... تعجب کردم اصلا شما جزو قدیمی های سایت بودین ... پس ببخشید من اشتباه برداشت کردم سیسی قشنگم ❤❤

ولی ب زور میشه رفت از اینجا

البته من به خواست خودم نرفتم منو سر یه دلیل خیلی چرت تعلیق ابدی کردن بعد من خیلی از کاربرا تاپیک زدن برم گردونن خیلیا گفتن چرا خبری ازش نیس ولی توجه نکردن

هیچوقت الکی عصبی نمیشم اگه عصبی شدم یعنی پا گزاشتی رو دمم و مقصر خودتی