2777
2789
سنت کمه.اصلا دیگه نگو،اگر بابات پرسید،بگو هرچن وقت یه جا واسم پول میزنه،مثلا یه تومن،دو تومن

نمیدونم به خدا موندم توش

میدونین که کورد ها چقدر سخت گیرن حتی بیرون رفتن تنهایی هم نمیذارن

هر بار همه چی رو چک میکنن

یه هفته پیش گفتم بهش گفت یادم بنداز بزنم منم نگفتمدیروز هم برام دو تومن زده ها که خرج کنم مثلا ولی ح ...

دیگه بنده خدا ده برابر بیشترم واست زده،چی میخوای!!!

همین پیام واریزشو نگهدار،به بابات نشون بده،اگر حرفی زد.

اگر دقیق بگی ۳۰۰بزن،میفهمه چقدر بابات خسیسه.ودیدگاهش عوض میشه راجع به خانوادت.وقتی برید زیر یه سقف،میزنه تو سرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پدرت رو یارانه حساسه بهش دوباره یادآوری کن

عزیزم ایشون سنش کمه،چرا مشاوره اشتباه میدی بهش؟!

دو روز دیگه بره زیر یه سقف،شوهرش صدبار میزنه تو سرش،شما اینقدر گدا هستید که از یه یارانه نمیگذرید!!

ده برابر یارانه رو شوهرش زده.دیگه این چرا بگه یارانه رو بزن!!

اگه پدرت رو یارانه حساسه بهش دوباره یادآوری کن

اصلا بابام نیازی به پول یارانه نداره 

چون هر روز تقریبا یه تومن خرج سیگار کشیدنشه

ولی دنبال بهونه هستش 

عزیزم ایشون سنش کمه،چرا مشاوره اشتباه میدی بهش؟!دو روز دیگه بره زیر یه سقف،شوهرش صدبار میزنه تو سرش، ...

اخه خودش میدونه که پدرم اصلا نیازی بهش نداره

تقریبا یه هشت ماهی میشه نامزدم یارانه رو نزده 

بابام کلا چیزی نگفت 

ولی الان چون باهاش سر لج افتاده از قصد حرف یارانه رو کشیده جلو 

وگرنه پدرم خودش در جریانه که چقدر برام خرج میکنه 

عزیزم ایشون سنش کمه،چرا مشاوره اشتباه میدی بهش؟!دو روز دیگه بره زیر یه سقف،شوهرش صدبار میزنه تو سرش، ...

عزیزم یه بار به شوهرش گفته پس دیکه کار از کار گذشته دوباره گفتنشم هیچ فرقی نداره بعدشم پدرش حساسه الان گیر داده به یارانه پس اگه واریز نکنه براش قطعا پدرش دعوایی دیگه راه میندازه خودت همچین خانواده ای نداشتی پس نمیتونی درک کنی الان چقد جنگ اعصاب داره

عزیزم یه بار به شوهرش گفته پس دیکه کار از کار گذشته دوباره گفتنشم هیچ فرقی نداره بعدشم پدرش حساسه ال ...

با هم نسبت فامیلی داریم 

نامزدم فقط گفت عروسی این فامیل من نمیرم تو هم نرو 

بابام سر همین دعوا درست کرد

گوشیم رو شکوند 

نذاشت حرف بزنم باهاش

سه ماهه همسرم رو ندیدم نذاشت بیاد پیشم

الانم گیر داده به پول یارانه 

موندم چیکار کنم به خدا 

عزیزم یه بار به شوهرش گفته پس دیکه کار از کار گذشته دوباره گفتنشم هیچ فرقی نداره بعدشم پدرش حساسه ال ...

گفتم بیام اینجا حرفم رو بگم بلکه راه درست رو بفهمم چیه🤕

با هم نسبت فامیلی داریم نامزدم فقط گفت عروسی این فامیل من نمیرم تو هم نرو بابام سر همین دعوا درست کر ...

میشه از این دوتومن خودت واسه پدرت واریز کنی بگی نامزدت فرستاده؟یا میره چک میکنه از چه حسابی واریز شده براش؟

میشه از این دوتومن خودت واسه پدرت واریز کنی بگی نامزدت فرستاده؟یا میره چک میکنه از چه حسابی واریز شد ...

بابام خیلی دقیقه خیلی 

خب میتونم به کارت نامزدم بزنم یه تومنش رو 

بگم به کارتم که دست بابامه بزنه ؟؟

خودش در جریانه ماجرای یارانه هم هست

گفتم بیام اینجا حرفم رو بگم بلکه راه درست رو بفهمم چیه🤕

عزیزم درکت میکنم منم تقریبا همچین خانواده ای داشتم سر چیزای الکی حساس بودن و بهانه میگرفتن من با نامزدم در میون میذاشتم و اونم حلش میکرد هیچ وقتم سرکوفتم نزده درموردشون اگه میدونی سرگوفتت نمیزنه بهش بگو

بابام خیلی دقیقه خیلی خب میتونم به کارت نامزدم بزنم یه تومنش رو بگم به کارتم که دست بابامه بزنه ؟؟خو ...

حالا اگه میشه با نامزدتت حرف بزن ببین چی میگه بگو تو خودت میدونی پدرم نیاز مالی نداره الان فقط لج کرده اگه میشه تو براش واریز کن من بهت برمیگردونم

عزیزم درکت میکنم منم تقریبا همچین خانواده ای داشتم سر چیزای الکی حساس بودن و بهانه میگرفتن من با نام ...

میدونم نمیزنه 

چون خودش شرایطم رو درک میکنه 

حتی الانم که بابام برام گوشی گرفته و میذاره حرف بزنم هم نامزدم درست کرد شرایط رو 

حالا اگه میشه با نامزدتت حرف بزن ببین چی میگه بگو تو خودت میدونی پدرم نیاز مالی نداره الان فقط لج کر ...

اره بهش میگم 

نمیخوام بازم بهونه ای دیگه برای دعوا باشه 

فامیل هستیم دا 

میدونه بابام نیاز نداره 

چون می‌دونه در آمده پدرم چه طوریه