2777
2789
عنوان

اگ زیبایی فقط برا زناس پس اینا چی میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
من برا عمل بینیم رفنه بود قشنگ دهتا مرد بودن ۷ تاخانم

من چیزی که میبینم تو جامعه برعکس اینه که شما میگین

چندین جا شاغل بودم تقریبا همه ی همکاران خانمم عمل بینی داشتن و روتین ژل و بوتاکس تزریق میکنن

ولی فقط یک همکار آقا اونم تو محل کار قبلیم رینوپلاستی کرده بود

اینجا هم یکی دو نفر کاشت مو کردن ولی زاویه فک اینا یه اصلا ندیدم تو اقایون

تو اداره همسرم تقریبا همه مردای کچل کاشت مو انجام دادن.  معلومه که زیبایی برای مرد هم مهمه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول پا به پا به دست میاری پس برای چی ازدواج کنی مردا هدفشون فقط رابطه جنسیه خانما هم محبتو پول چطور ...

این حرفارو اخوند ساخته گلم .جامعه روشن فکر امروز زنو تشویق ب تحصیل و پول میکنه ک وابسته نشه ونگاه برده داری بش نشه 

من چیزی که میبینم تو جامعه برعکس اینه که شما میگینچندین جا شاغل بودم تقریبا همه ی همکاران خانمم عمل ...

پس برااوناهم زیبایی مهمه .چون مرد پولدار تقریبا شلوارش دوتاس ولی زنی ک شاغله معیاراش بالاتره یا مرد خفنتر از خودش البته باظاهر خوب

پس برااوناهم زیبایی مهمه .چون مرد پولدار تقریبا شلوارش دوتاس ولی زنی ک شاغله معیاراش بالاتره یا مرد ...

از کجای حرفم به این نتیجه رسیدی؟! منکه گفتم درصد کمی از اقایون میرم دنبال پروسیجر های زیبایی

خانما صبح ب صبح آرایش میکنن میان سرکار مردا دست صورت شسته نشسته میان حتی به ضدآفتاب هم به صورت شون نمیزنن

برای مردان زیبایی همسرشون مهمه ،خودشون اونقدر اعتماد به نفس دارن که در هر صورت خودشون قبول دارن

همون‌طور که خانمها بیشتر از زیبایی ب پول و موقعیت اجتماعی مرد اهمیت میدن

التو ژل میزنن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰🤣🤣🤣درازشو چیکا میکنن

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

این حرفارو اخوند ساخته گلم .جامعه روشن فکر امروز زنو تشویق ب تحصیل و پول میکنه ک وابسته نشه ونگاه بر ...

اتفاقا میزان تحصیلات زنان در ایران از میانگین حهانی بالاتره 

اینکه وظیفه بدونی برده داریه حتی شغل های مثل معلمی و پزشکی برای زنان واجب کفایی هستش طبق احکام ولی وظیفه زن پول در آوردن نیست پولیم که در میاره وظیفه نداره برای خونه خرج کنه 

مردا به اندازه کافی پرو شدن لطفا امثال شما پرو ترشون نکنید 

یه مرد میتونه زایمان کنه؟؟ هروقت مردا پا به پای زنان زایمان کردن اوکی منم دنبال حقوق برابر میگردم 

چرا یه زن بره زیر چرخ اجتماع له و لورده شه از اینور بچه هم بیاره و بچه داری کنه و شیر بده ؟! 

حسبی الله ❤
پول پا به پا به دست میاری پس برای چی ازدواج کنی مردا هدفشون فقط رابطه جنسیه خانما هم محبتو پول چطور ...

اره موقعیت استقلال مالی رو از زنان بگیرین تا چشمشون به دست مرد باشه که نفقه براشون خرج کنه یا نه برای یه چیپس به گریه بندازه و عزت نفسشون رو له کنه

بعدش بره دنبال شکایت و شکایت کشی برای گرفتن نفقه تو هزارتوی دادگاه و خرج وکیل و...

اتفاقا میزان تحصیلات زنان در ایران از میانگین حهانی بالاتره اینکه وظیفه بدونی برده داریه حتی شغل های ...

چی میگی عزیزم.. اتفاقا شما دارین پر رو میکنین مردان رو ..که ما بله مثل حیوانات بزاییم و اونا بیلن لقمه دهنمون بزارن و ..نه عزیزم..اگر هم میزاییم بنا به خلقتمون میزاییم این هیچ ربطی به حق مساوی ما در اجتماع نداره..زن هر چقدر در اجتماع فعال تر باشه زبان مرد کوتاه تر میشه اتفاقا 

اتفاقا میزان تحصیلات زنان در ایران از میانگین حهانی بالاتره اینکه وظیفه بدونی برده داریه حتی شغل های ...

اتفاقا شماددارین پررو میکنید هیچوقت پولی ک زن شاغل بدست میارهرصرف زندگی متاهلی نمیشه چون زن شاغل وخانه دار کارخ نشو یاخووش میکنه یا پرستار وکارش صرفادبرااینه ک استعدادش محدودب زاییدن و....نباشه