2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 30560 بازدید | 1476 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعوذ به الله من الشیطان الرجیم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

هو اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ ﴿۲۲﴾

اوست خدای یکتایی که غیر او خدایی نیست که دانای نهان و آشکار عالم است، اوست بخشنده و مهربان. (۲۲)

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿۲۳﴾

اوست خدای یکتایی که غیر او خدایی نیست، سلطان مقتدر عالم، پاک از هر نقص و آلایش، منزّه از هر عیب و ناشایست، ایمنی بخش دلهای هراسان، نگهبان جهان و جهانیان، غالب و قاهر بر همه خلقان، با جبروت و عظمت، بزرگوار و برتر (از حدّ فکرت)، زهی منزّه و پاک خدای یکتا که از هر چه بر او شریک پندارند منزّه و (از آنچه در وهم و خیال و عقل اندیشند) مبرّ است.

هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۲۴﴾

اوست خدای آفریننده عالم امکان و پدید آرنده جهان و جهانیان، نگارنده صورت خلقان، او را نامهای نیکو بسیار است، آنچه در آسمانها و زمین است همه به تسبیح و ستایش او مشغولند و اوست یکتا خدای مقتدر حکیم. (۲۴)🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا گناهان ما رو بیامرز 

و قدم های ما در مسیر خودت ثابت بدار

ما را به نیکان و ابرار ملحق کن

پروردگار ما را جز اعوان و انصار و خدمت گزارن 

خالص حضرت قبل و بعد ظهور قرار بده 

فرزندان و ذریه ما رو جز پیروان و یاوران حضرت قرار ده ...

خداوندا به ما آن ده که به ...

عاقبت ما را به شهادت در رکاب حضرت ختم بفرما ...

قلب نازنین حضرتت را از ما راضی بفرما ...

استغفروالله ربی واتوب الیه 

منظورم اینه که این نیست که هرکس بتونه از خودش احکام و قانون دینی اختراع کنه.وقتی دین رو پذیرفتیم قوا ...

بله همون خدایی که مصلحت دونسته این آیه رو فرستاده 

ولی شما انگار مصلحت نتونستی و گفتی اصلا همچین ایه ای وجود نداره 

و خیلی ها هم مثل شما مسائل من در آوردی رو مصلحت میدونن و به خورد جامعه میدن

خب خوندن تفسیر قرآن هم یعنی خوندن نظر شخصی فرد نه قرآن از اون نظرات هر کسی حتی خود شخص هم میتونه داش ...

سلام علیکم 

خوش آمدید 🌱

این حرف شما خطرناک است 

و بهش میگند تفسیر به رأی( اِعمال سلیقه شخصی)

تفسیر به رای روشی در  تفسیر قرآن هست که مبتنی بر دیدگاه‌ها و باورهای شخصی مفسر، و بدون توجه به دلایل عقلی و نقلی انجام می‌شود. در روایات معصومان 

تفسیر به رأی نکوهش شده و عواقب سنگینی چون آتش  جهنم برای کسی که تفسیر به رأی می‌کند بیان شده است.

من فسر القرآن برآیه فلیتبواء مقعده من النار) هر کسی که قرآن را با رأی خویش تفسیر نماید پس جایگاه خود در آتش را آماده نماید.

و  با تفسیر اجتهادی که بر اساس دلایل نقلی و عقلی و استنباط از روی منابع معتبر و روایات موثق اهل بیت هست متفاوته ...

البته عرض کنم که تدبر و تفکر در قرآن با تفسیر شخصی فرق میکنه ...

مثلا در ایه پیش رو شما نزد خودتان اینگونه تفسیر کردی که از هر راهی میشه به خدا رسید ! آیه ۲۹ سوره انسان 

خواهرم 

حلال و حرام کتاب خدا مشخصه ...

و راه مشخصه.

خدا راه رو تعیین کرده 

چراغ راه و راهنما هم ( معصومین و عُلما بر طبق کلام الله و سیره معصومین ) مشخص کزده 

حالا میفرماید 

اگر خواهانی راهی بیا و برس به مقصد ...

اگر غیر این باشه 

آن هندو و سیرک 

و آن موش پرست و گوساله پرست 

آن که معذرت میخوام ادرار گاو مینوشه و مقدس میدونه

اونی که خودش ریاضت میده 

و تارک دنیا شده 

معتقد هست از این طریق به خدا رسیده و آرامش رو پیدا کرده !

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»