2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 28126 بازدید | 1358 پست
خنده تلخی هست... ازم زیاد پرسیدن، چرا امام زمان نمیاد؟ هی میگن ظهور نزدیکه، پس کی میاد! میدونید دوست ...

به خوندن دعای فرج در روز مداومت کنیم قطعا فرج ایشون نزدیک هستش انشالله🤲💖

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خیلی خندیدم مرسی

چرا خندیدی عزیزم🥲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم بخاطر یاد اوریتون انشالله توفیقش رو خداوند بهمون بدن حتما... من دعارو خوندم خیلی لطف کر ...

قربونتون برم 

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

خیلی ها مخالف هستن چون سودشون در مخالف بودن هست وگرنه نونشون آجر میشه

سلام عزیزم ببخشید که من بر حسب تصادف نظر شمارو خوندم و منم مخالفم حالا قراره کدوم نون من آجر بشه رو نمیدونم😅 دورت بگردم اگه قرار بود هر کسی برداشت خودشو از قران داشته باشه که نمیشه... در همون دورانم که قرآن نازل شد و رسول خدا ص برای مردم گفتنش، خیلی ها درکش نمیکردن با اینکه مسلمون بودن اما درکش نمیکردن... به همین خاطر توسط خود پیامبر و حضرت علی ع تفسیر میشد اون زمان ائمه و معصومین تفسیر قرآن رو به عهده داشتن... اما الان که امام زمان ما در غیبت به سر میبرن و نیستن تفسیر کنن... هر کسی هم نمیتونه تفسیر کنه وکتب بده بیرون... باید تحصیلات چندین ساله در این ضمینه ها داشته باشه و تمام تحقیقات لازمه درمورد قرآن رو انجام داده باشه،و هدف اصلی نزول قرآن واهداف خداوندی رو مد نظر قرار بده تا بتونه تفسیر قرآن داشته باشه... پس من یا شما نمیتونیم تفسیر و برداشت خودمونو داشته باشیم عزیز دلم... و بله از هر دلی به خداوند راهی هست🥰 الهی که هر قدمی برمیداری رضای خدارو در نظر بگیری🤲 ممنونم بخاطر نظری که گذاشتین، 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 🌺

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

سلام عزیزم ببخشید که من بر حسب تصادف نظر شمارو خوندم و منم مخالفم حالا قراره کدوم نون من آجر بشه رو ...

عزمزمه منظورم از خیلی‌ها شما نبودین 

بعد اینکه نیاز به تحصیلات چندین و چند ساله برای تفسیر قرآن دقیقا به خاطر این هست که تفسیر فقط دست چند نفر باشه و اونجوری که دوست دارن تفسیر کنن  چون با آیه قرآن که گفته (قرآن به روشنی بیان شده ) در تضاد هست

و اینکه بنده در زمان پیامبر نبودم که ببینم پیامبر صلوات الله چکار میکرده و مسئله به این مهمی رو فقط بر اساس شنیده ها نمیتونم بپذیرم پس نظری در مورد اون زمان ندارم

ممنونم

@liliot‍ 

@آرسامم‍ 

@بارون_نم_نم_0‍ 

@عضویت۲ساله‍ 

@خوشگل_نینی_سایتم‍ 

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@kindgirl_2454‍ 

@123bedon_nahastam‍ 

@mtlk‍ 

@fatimaa_‍ 

@12990‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

هرچه کنی به تو بازمیگردد، حال بنگر خیر است یا شر! 

@fa_ra‍ 

@taranebaran‍ 

@fateme_1385‍ 

@31333333‍ 

@doya19‍ 

خُـღـ✨ـدایا

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

قصه اش ستودنی است…♥️

پس به نام خدا شروع میکنم