2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 23677 بازدید | 1219 پست
شما اگه تفسیر قرآن رو نمیخونیدو مخالفینپس از کجا میفهمین ک قرآن چی گفته چون تو هر آیه قرآن هزاران سو ...

خب خوندن تفسیر قرآن هم یعنی خوندن نظر شخصی فرد نه قرآن 

از اون نظرات هر کسی حتی خود شخص هم میتونه داشته باشه فقط فرقش این هست که اون افراد خاص قرآن رو اونجوری که دوست دارن تفسیر کردن 

..........

قرآن مال همه هست و همه با هر شرایط زندگی و روحی میتونن بخونن و ازش بهره ببرن پس هر کسی میتونه قرآن رو با توجه به شرایط زندگی و دنیای خودش تفسیر کنه و آرش بهره ببره

همانطور که آیه قرآن داریم (هر کس راهی دارد به سوی خداوند ) پس راه های خداشناسی با هم فرق میکنه هر کس خودش راهشو پیدا میکنه

و صد البته اگه دنبالش باشه و براش مهم باشه!

فدات عزیزم منت گذاشتی دعوتم قبول کردی...🍀چشم عزیزم به نیت شما یک سوره از قرآن میخونم هدیه به صاحب ز ...

ممنونم آجی تشکر..چشمهات سلامت. تگم کن هرتاپیکی یادت بود.

واسه ازدواجم دعا یادت نره آبجی🙏

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره راست میگه ، اگه روزی برسه بیاد همه دنیا پر از عدل عدالت میشه ، کارگر با دکتر یا معلم دیگه فرقی ...

البته عدالت با برابری فرق داره!! دیگه بخوام تخصصی تر بگم وارد بحث‌های سوسیالیسم و کومونیسم باید بشم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..