2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1919 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مادرش و‌خواهرش هم اومدندیگه کیف و کفش و کت خریدیم تو همش اذیتم کرد نامزدم هم گفت مامان دستتون درد ...

وای چقد بدم میاد فک و فامیل طرف واسه خرید بیان 

حالا باز خواهرش یچیزی مادرشوهرای ایرانی اکثرا همینن فکر جیب پسرشونن و نباید واسه خرید ببریشون

بهترین کاره .یا خودشو جمع می‌کنه یا هم بهم میزنین

بابامم دقیقا اینو گفت 

گفت اگه از اول شل بیایم و با این رفتارا ادامه بدیم فکر میکنن ازت سیریم بزار بدونه ما هم اصراری نداریم به این وصلت و یا خودشونو جمع کنن یا تموم شه بره

اهان نمیدونم شاید هم کار خوبی میکنه به قول شما من بودم مهم شوهرم بود

شاید احتمالا  پسره بعد از ازدواج نذاره مادره دخالت کنه و این فقط یه احتماله چون پسرا اکثرا مامان دوستن و به خاطر مادرشون پا روی زن و بچشون هم می ذارن

هیچ بقالی نمیگه ماست من تدشه

عزیزم مگه شما منو میشناسی؟ 

بعدشم برادر من کوچیکه و از همین الان مادرم یادش میده چطور با اطرافیان و مخصوصا با خانم اینده اش رفتار کنه 

خیلی زشته که قضاوت میکنید 

کار درستی می کنه.فردا روز هم انقدر دخالت می کنه که یه روز خوش واسه اسی نمی ذاره.نمی ذاره نفس بکشه.خی ...

سر یه کیف کلی بهم تیکه انداخت‌

نزاشت به انتخاب من بخریم به انتخاب اون خریدیم من دوسش نداشتم نامزدم فهمبد گفت بریم عوض کنیم گفتم نه زشته مادرت انتخاب کرده.رفت برام اون‌کیفم خرید 

مادرش زنگ زد گفت انقدر به فکر مادیات نباش

شاید احتمالا پسره بعد از ازدواج نذاره مادره دخالت کنه و این فقط یه احتماله چون پسرا اکثرا مامان دوس ...

آره والا باید الان رفتاراشا بیینه که چقدر حمایت میکنه اگه حمایت نمیکنه ازش که پس بدرد نمیخوره این ازدواج

جدی چه بد شوهرت چی دوست داره اگه دوست داره کافیه

اولش که دوسم داشت ولی با دخالت ها و مشکل هایی که مادرش و یکی از خواهرها درست کردن جفتمون سرد شدیم الان چند ماهی هست بهتریم باهم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
کار درستی ک پدرت در حقت کرده آفرین به این شعور قدر بدون بزار یکی بیاد که تو رو هر جور هستی قبول کنه ...

خودش خیلی خوبه پدرش خواهرش 

مادرش فقط اذیت میکنه 

جالبه ما نه دوست بودیم نه خاطر خواه هم که مثلا مادرش مخالف بوده و ما همو خواسته باشیم

اولش که دوسم داشت ولی با دخالت ها و مشکل هایی که مادرش و یکی از خواهرها درست کردن جفتمون سرد شدیم ال ...

اهان آره واقعا دحالت ها روابطا سرد میکنن ..خوب خداراشکر اشنالله عشق تون پایدار باشه

عزیزم مگه شما منو میشناسی؟ بعدشم برادر من کوچیکه و از همین الان مادرم یادش میده چطور با اطرافیان و م ...

پس هنوز نه خودت و نه مادرت تو موقعیتش قرار نگرفتین ، شما اگه یه نفرو پیدا کردین گفت خودم یا مادر شوهرم آدم بدی هستیم برا عروسمون جایزه داری

پس چه مرگشه مامانش هم حسوده هم خسیس ،پسره به حرف مامانش گوش میده؟

دقیقا 

نه اصلا گوش نمیده 

خودش چادری نیستم به من گفت چادر بپوشم نامزدم گفت من همینجوری دیدم و پسندیدم و پوشش رو دوست دارم هیچ مشکلی نداره و دیگه نزاشت مادرش ادامه بده